Freddyk015 kérdése:
Hangtorzító program?
Figyelt kérdés
Üdv elraboltam egy embert és nem szeretném ha felismernék a hangom a telefonáláskor , nem ismert valaki valami jó hangtorzító programot, olyan is jó lenne ami utánna torzítja el ha rámondom mint hangfájlt , de a legjobb lenne ahívás közbeni torzítás ? samsung i8910 re kellen szal synbiannal kompatibiliset.
nokiaprogramokon már nézegettem de nagyon találtam .
2011. febr. 4. 02:08
21/71 A kérdező kommentje:
Most utaltak a gyakorikérdésektől, úgyhogy már gazdag is vagyok nem csak híres :D
2012. jan. 6. 23:09
23/71 A kérdező kommentje:
Anna, neked fizetek vmit, mert úgy látom visszajáró vendég vagy :D
2012. jan. 7. 15:05
25/71 anonim válasza:
ez kamu!!
a gyakori kérdések nem utal senkinek sem pénzt. ha elrabolnál egy embert nem írtad volna ki a netre. ha a kommentelők között télleg a rendőrség lett volna az. akkor részletesebben írt volna...
26/71 anonim válasza:
jaj te nem érted a poént :D amúgy én is visszajáró vagyok csak nem látod a nevem xD
27/71 anonim válasza:
#25/26 Jéééé!! Nem mondod.... :OO -.-" te télleg nem érted a poént szóval csak sajnálni tudlak... ://
28/71 A kérdező kommentje:
vicc hogy van aki komolyan veszi :D nemsemmi :D de am a program tényleg kellett, az a része komoly volt :D
2012. jan. 8. 11:28
30/71 anonim válasza:
ma olvastam fun7.hu - n. Tesó. felkerültél oda. (szerintem már tudod).. Elraboltál egy embert?? ki hiszi el neked?? Ha tényleg elraboltad volna, 100% hogy nem írod ki ide. Ám a marslakócskás dolog még nekem is jól jöhet majd, ha el rabolok egy embert. szerintem ekkora hülyeség ide még nem került fel. :)):))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!