Freddyk015 kérdése:
Hangtorzító program?
Figyelt kérdés
Üdv elraboltam egy embert és nem szeretném ha felismernék a hangom a telefonáláskor , nem ismert valaki valami jó hangtorzító programot, olyan is jó lenne ami utánna torzítja el ha rámondom mint hangfájlt , de a legjobb lenne ahívás közbeni torzítás ? samsung i8910 re kellen szal synbiannal kompatibiliset.
nokiaprogramokon már nézegettem de nagyon találtam .
2011. febr. 4. 02:08
1/71 anonim válasza:
Elraboltál egy embert? :o
ez most komoly?
2/71 anonim válasza:
ha válaszolok a kérdésedre bűnrészes leszekXD am van vmlyen gyógyszerhez ajándék marslakócska hangtorzító ...vegyélXD
4/71 anonim válasza:
óóómájgáss xddd most olvastam fun7.hu-n :'''''DDDD gyorsan rákerestem tényleg van-e ilyen hülye..XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
am. igen a marslakócskák jó ötlet xddddd
5/71 anonim válasza:
Köszönjük! Az IP-címet ellenőriztük. 5 perc múlva ott vagyunk!
: Rendőrség.
6/71 anonim válasza:
# 4/5 én is ugyanezt csináltam! :D
8/71 chrishu válasza:
mond el annak a fickónak a nevét akit elraboltál!
9/71 anonim válasza:
vegyél a HASBRO játékboltba olyan hangtorzítós optimus fővezér sisakot xddd
10/71 anonim válasza:
Beszarás ugy látom vannak még hülye emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!