Miért kezd el gyorsulni a szívem ha ganja-t szívok?
Figyelt kérdés
Nem próbáltam még sokszor de mindig elkezd pörögni a szívem és beparázok tőle... tudjátok hogy miért lehet?2011. febr. 4. 00:09
1/2 anonim válasza:
Ha alapból fosol tőle akkor persze, hogy azt a hatást éri el. Én mindig úgy szívom, hogy leülök halál kényelembe párnák közé, halk raggae zene szól, kellemes fény, mellettem kellően hideg ital és csoki. Aztán nyugodtan elszívom. És lazulok, gondolkodok vagy igazából kikapcsol, jobb, mint a jóga.
Szerintem ezek miatt:
1. Szar a fű
2. Félsz tőle
3. Olyan helyzetbe vagy, hogy nem mered magad elengedni, félsz valamitől az adott helyzetben
Peace!
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2011. febr. 4. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!