Miért fogy ki ilyen hamar az elem?
Figyelt kérdés
2 hete vettem egy enrgizeer elemet,(1000 ft körüli) fényképezőbe.... kb csináltam vagy 30 képet , ami szerintem nem olyan sok de már, azt írja ki hogy cserélje ki az elemet, ajánlott tartós elem használata... most mi baja van?milyen a tartós elem?2011. febr. 3. 16:51
1/4 anonim 

válasza:

Amit újratölthetsz, én is olyat használok, vegyél szettet töltővel együtt, és többet nem kell több elemet venned.
2/4 A kérdező kommentje:
mennyibe kerül egy olyan és milyen üzletben találom meg?
2011. febr. 5. 14:27
3/4 anonim 

válasza:

Ez jó árban van, számítógépes, vagy műszaki üzletekben, szerintem nagyobb ilyen jellegű üzletekben is találhatsz, (OBI, Praktiker) az elemeknél keresd.
[link] Vagy vegyél ilyet, ez már eleve fel van töltve, persze érdemes szettben venni,töltővel együtt.
Azt figyeld hogy, AA 1,2V 2000mAh Ni-Mh legyen az elemre írva, az jó tartós van 1800-as és 1200 -es is, de az nem tart sokáig. A ceruzaelemtől egyel kisebb méretben is leehet kapni, ha éppen olyan való bele.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,nagyon aranyos vagy :D
2011. febr. 11. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!