FIGYELEM! Tudom hülyeség volt de megúszhatom? Légyszi csak rendes válaszokat!
Figyelt kérdés
Én egy református iskolába járok miskolcon. Elloptam egy naplót amibe volt egy csomó adat! tudom nagyot hibátam de kitéptem a lapokat fenyegetőztem levélbe a legjobb barátnőmmel és nem tudom mit tegyek nem vagyok cigány csak egy 11 éves lány aki nagyon fél az igazgató rendőrségi ügyet indít rejtett számon hívogattam őt 20-30 szor és ha beállítom a telefont hogy a számot rejtse el akkor a rendőrök feltudják oldani ha kivan törölve a barátnőm telefonjából? Meg hogyan tudom megúszni hogy ne tudják meg a rendőrök hogy én voltam? meg tudom úszni? ha igen hogy? ha nem mik lesznek a következmények? NAGYON MEGBÁNTAM HIGGYÉTEK EL NEKEM!2011. febr. 3. 15:01
2/8 A kérdező kommentje:
megtudom úszni? légyszi válaszoljon valaki bő mondatokban rendesen mik lesznek a következmények?
2011. febr. 3. 15:08
3/8 anonim válasza:
A szám elrejtés csak annyi, hogy a másik készülék nem jeleníti meg.
De ha az nem is, a készülék azonosítója mindenképpen ki megy, és azt rendőrségi kérésre a szolgáltató kiadja. Maga a készülék felderíthető, az hogy köthető-e valakihez (vásárlás, SIM kártya) attól függ, hogyan jutott hozzá.
Azt hiszem még a hívás helye is rögzítésre kerül...
4/8 A kérdező kommentje:
oouu és megtudom úszni ezt az egészet? Ha igen akkor hogy?
2011. febr. 3. 15:17
5/8 anonim válasza:
Megúszni nem tudod. Az lesz a legjobb ha szépen elmondod mit csináltál. Ha utólag jönnek rá akkor még nagyobb bajod lehet belőle. Amúgy meg hülyeség volt. Nem is kicsi.
6/8 anonim válasza:
mi is atelefonszámod? majd megmutatom a miskolci rendőrfőkapitányságon
7/8 anonim válasza:
Szerintem mondd el, és utána húzz el gyónni, mert különben csak egy putris romának néznek majd téged, hiába nem vagy roma.
8/8 anonim válasza:
Mindenképpen mond el, megúszni úgysem fogod! Ha tovább húzod ezt az egészet, akkor még nagyobb kalamajkát húzol magadra.
Te csináltad magadnak ezt az egészet, más úgysem tudja megoldani.
Úgy látszik, manapság a tiniknek nincs jobb dolga. Jövőhéten esetleg bankot rabolsz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!