Talán megúszhatom?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy szünet előtt pénteken írtak dolgozatot. Ekkor hiányoztam (betegség miatt) és nem írtam meg. Egy hét szünet. A szünet utálni első óra holnap lenne ebből a tantárgyból..rengeteget kéne tanulnom, de egyszerűen se időm nem volt eddig, most meg már kedvem sincs. Ha szépen megkérem a tanárt szerintetek megírhatom következő órán? :D2011. nov. 8. 19:59
3/5 anonim válasza:
meg sajnos nekünk is így volt (köcsögök) hiányoztak és most kellett volna megírniuk de azt modnta a tanár majd a kövi órán de ez milyen már? msot kéne velük megiratni mert így nekünk is járhatott volna egy ki plusz felkészülés, én mihint visszajönne megiratnám velük. Velem se kivételeztek mikor beteg voltam, visszajöttem egyből megirtam :(
4/5 A kérdező kommentje:
Nem éppen a kedvenc tantárgyam, de nem is a legfontosabbról van szó. Nagyon szorítsatok!!:D
2011. nov. 8. 20:11
5/5 A kérdező kommentje:
Megúsztam!
2011. nov. 9. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!