Hiszel az UFO-k létezésében?
Figyelt kérdés
Én meg vagyok róla győződve hogy rajtunk kívül is van élet az univerzumban.2009. febr. 8. 08:26
1/20 anonim válasza:
hát hiszek is meg nem is de ha van élet akkor szerintem nem ufok azok
2/20 yuda válasza:
Hiszek.Kizárt dolog,hogy egyedül lennénk egy szinte végtelen világmindenségben.
3/20 anonim válasza:
Hiszek. Sőt láttam egyszer valamit, amit azóta sem tudok megmagyarázni.
4/20 anonim válasza:
8:42-es válaszolóval egy véleményen vagyok!
5/20 anonim válasza:
Én is hiszek bennük. Sőt, olvastam egy könyvet, amiben le van írva, hogy csillagászok kiszámították, hogy tekintetbe véve az univerzumunk feltételezett kiterjedését, valamint azt, hogy milyen feltételek mellett alakulhat ki élet egy bolygón, kb. 6 ezer olyan bolygó lehet az univerzumban, ahol elképzelhető az élet megjelenése. Pontosabban, ahol már megjelenhetett az élet valamilyen formája.
6/20 anonim válasza:
Én is valószínűnek tartom, hogy vannak még értelmes lények máshol az univerzumban. Azt viszont kétlem, hogy ide tudnának jönni. Ezáltal én nem hiszek az UFO-k létezésében, illetve ami UFO-nak látszik az szó szerint az is, azaz egy azonosítatlan repülő objektum.
-illéspityu-
7/20 anonim válasza:
Én is hiszek, és régebben láttam hasonlót, de még mindig nem tudom mi is volt valójában, és nagyon hasonlított rá
8/20 anonim válasza:
Tuti nem vagyunk egyedül a világban. Nem tartom ugyanakkor nagy dolognak hogy nem találtunk még senkit a világűrben, hiszen még itt, a Földön korábban nem ismert fajokkal pl a tengerek mélyén.
Viszont azt, hogy UFO-k... Hááát, maximum elhiszem, hogy mi, kicsi és tudatlan emberek nem minden repülő tárgyról tudjuk hogy az pontosan mi. De biztos van aki sokkal okosabb nálunk - ebben a témában.
9/20 anonim válasza:
Igen, és remélem, hogy van olyan intelligens, hogy fény ezer évekre elkerül minket.
10/20 anonim válasza:
Én a múltkor olyat hallottam, hogy a tudósok felfedeztek egy másik dimenziót. Nem tudom, hogy miben kellene hinnem, de engem midnig is érdekeltek az ilyen misztikus dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!