Mit csináljak amikor nagyon fáradt vagyok?
kávé nem....energiaital ne....drog nem.....
és nehezen birok elaludni...még a nagy fáradtság ellenére is....:(
Szerintem végezz valami testmozgást, nálam ez mindig bejön.
Futás, biciklizés, fekvőzés stb.
Vitaminhiányod van...
Szedj valamilyen vitamin-komplexet és sok C-vitamint!
Ha már fáradt vagy, akkor túlsokat nem tehetsz, mint pihensz.
Ugyanis a fáradtságot csak megelőzni tudod, minden más kísérlet az elmulasztására csak későbbi olaj a tűzre.
Azért szokták a kis szüneteket beiktatni, még ha nem is fáradt még az ember, mert jobb, mint akkor leülni, amikor már nem bír állni.
Alvásra a tejet javaslom, meg az időbeni lefekvést, és a rendszeres alvást.Legyen meg az a 7-8 óra, de ne sokkal több ,vagy kevesebb.A délutáni alvástól csak borul a bioritmusod.
Fáradtságra pedig a szőlőcukrot, és max a teát.Enyhülés még a fürdő is,de ha csak melegvizes, az szintén elálmosít.
Szóval inkább jól kell beosztani az erőt, és akkor nem kell a plafont nézni a fáradtságtól.
Meg ha fizikailag fáradékonynak érzed magad, akkor lehet nem megfelelően viszed be a vitamint se.Pl. az alapokat pótold gyümölcsökkel.
Meg a frontérzékenység is odavágja az embert.Én pl. pörgök, ha hidegfront van,és aluszékony vagyok, ha meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!