Hogy folytatódik a mondóka?
oviban volt egy csoporttársam, aki végig tudta. leírom én menyit tudok légyszi a végét írjátok le :)
,,ec pec kimehetsz, holnapután bejöhetsz. cérnára cinegére ugorj cica az egérre fuss. autóbusz, benne ül egy vén krampusz. kiesett a kereke jancsi bácsi megette túros lett a pofája, megkérdezték hány óra, fél tizenkettő, elszaladt a mentő" ennek volt még temetős része meg még tovább is volt, és én arra lennék kíváncsi ^^
Jött egy busz, benne ült egy vén krampusz
Megkérdezte hány óra.
Fél 12, elkésett a mentő.
Túrós lett a pofája, kidobták a szemeteskukába.
Vagy pedig csak simán
Fél 12, elkésett a mentő.
Én ezt úgy ismerem, hogy:
...jött egy busz, benne ült egy vén krampusz. megkérdezte hány óra, fél 12, megjött a mentő, bevitték a kórházba, levágták a lábát, túrós lett a pofája.
Egyébként ez a Jancsi bácsis rész nekem nem ebben, hanem egy másik mondókában volt meg:
ötször öt, huszonöt, Jancsi bácsi megdöglött. holnap lesz a temetése, te leszel a felesége.
“Ecc pecc kimehetsz, holnap után bejöhetsz, cérnára cinegérre ugorj cica az egérre fuss. autóbusz, benne ül egy vén krampusz. kiesett a kereke jancsi bácsi megette, túrós lett a pofája, megkérdezte hány óra. fél 12 vigyen el a mentő, tő-tő-tő, te-me-tő.”
én így tudom :)
EC pec kimehetsz holnap után bejöhetsz cérnàra cinegére ugorj cica az egérre fuss.
Ott àlt egy busz
Benne ült egy vén krampusz
Megkérdezte hàny óra
Fél 12 elszaladt a mentő
Utàna a kutya majdnem s3gbe rúgta
Bevitték a kórházba
...(nem emlékszem)-ba
Azt hitték hogy vérmajom
..... kidobtàk az ab-la-kon
Mi mindig így mondtuk.
Ecc pecc kimehetesz, holnapután bejöhetsz. Cárnára, cinegére ugorj cica az egérre fuss.
Jött egy busz, abban ült a vén krampusz.Kértek tőlem szalonnát , ha nem adok pofon Vág. Ha pofon Vág, meghalok Elvisznek az angyalok. Répaföldbe temetnek, rá írják egy rohadt tökre, itt nyugszik a világ ökre.
Ecc pecc kimehetsz, holnapután bejöhetsz. Cérnára, cinegére, ugorj cica az egérre, fuss.
Jött egy busz, benne ült egy vén krampusz. Megkérdezte hány óra. Fél 12, szamár mind a kettő. Beszaladt a mentő. Túrós lett a pofája, bevitték a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!