Hogy folytatódik a mondóka?
oviban volt egy csoporttársam, aki végig tudta. leírom én menyit tudok légyszi a végét írjátok le :)
,,ec pec kimehetsz, holnapután bejöhetsz. cérnára cinegére ugorj cica az egérre fuss. autóbusz, benne ül egy vén krampusz. kiesett a kereke jancsi bácsi megette túros lett a pofája, megkérdezték hány óra, fél tizenkettő, elszaladt a mentő" ennek volt még temetős része meg még tovább is volt, és én arra lennék kíváncsi ^^
hát azt hiszem így volt:
ecc pecc kimehetsz holnapután bejöhetsz cérnára cinegére ugorj cica az egérre fuss. autóbusz, benne ül egy vén krampusz, kiesett a kereke, jancsi bácsi megette, túrós lett a pofája, bevitték a kórházba, megkérdezték hány óra, fél 12 elszaladt a mentő, de a mentő bedöglött, jancsi bácsi megdöglött, holnap lesz a temetése, te leszel a felesége!
fú, nem emlékszem, de az egész így maradt meg:
ec, pec, kimehetsz, holnap után bejöhetsz. Cérnára,cinegére, ugorj cica az egérre, fuss! Ott áll egy busz, benne ül egy vén krampusz. Kiesett a kereke, jancsi bácsi megette. Túrós lett a pofája, bevitték a kórházba...
És többre én sem emlékszem x)
Tudom, ezzel nem segítettem. :(
De ezt találtam az interneten:
Ec-pec, kimehetsz,
holnapután bejöhetsz,
cérnára cinegére
ugorj cica az egérre
fuss!
Jött egy busz,
benne ült a vén krampusz,
elindult a busz,
kiesett a vén krampusz.
xD Egy rövidebb változat :(
én így tudom xD :
ecc pecc kimehetsz holnapután bejöhetsz cérnára cinegére ugorj cica az egérre fuss. fogj meg ha tudsz. jött egy busz, kiesett a kereke, jancsi bácsi megette, túrós lett a pofája, bevitték a kórházba, lefektették vaságyra, de a vaságy összetört, jancsi bácsi megdöglött, holnap lesz a temetése, te leszel a felesége!
Nálunk mindig úgy mondták oviban (és azóta is ezt használo
m ha valamit nem tudok eldonteni xD)
,,ec pec kimehetsz, holnapután bejöhetsz. cérnára
cinegére ugorj cica az egérre fuss.autóbusz,benne ül egy vén krampusz,megkérdezte hány óra,fél tizen kettő vigye el a mentő,ha nem viszi el a mentő vigye el a temető."
Én ugy iamerem, hogy
Ecc pecc kimehetsz holnap utan bejohetsz cernara cinegére ugorj cica az egérre fuss
Ott egy busz benne ül egy vén krampusz
Becsöngetni nem szabad mert a kutya megharap
Lap lap lap levelező lap rávan írva nagy betűkkel hogy te szamár vagy
Vagy vagy vagy hogy te szamar vagy
Ahogy én tudom:
Ecc, pecc, kimehetsz
Holnap után bejöhetsz
Cérnára, cinegére
Ugorj cica az egérre, hopp!
Jött egy busz
Benne ült egy vén krampusz
Megkérdezte hány óra
Fél tizenkettő
Beszaladt a mentő
Utána a katona
Segbe rúgta a lova
Bevitték a kórházba
Túrós lett a pofája.
Becsöngetni nem szabad
Mert a kutya megharap.
De fura, én sose hallottam az olyan végződéseket, mint a fenti verziókban vannak. Én így ismerem:
(... )Jött egy busz benne ült egy vén krampusz, kezében egy vaslapát, azzal üti a fiát-át-át-át, a fiát. :D
Az én verziom:
Ecc perc kimehetsz
Holnapután bejohetsz
Cérnara cinegere
Ugorj cica az egerre fuss
Autóbusz
Benne ul egy vén krampusz
Túrós lett a pofaja
Ugy vittek a korhazba
Megkérdezték hany ora
Fel 12
Mindjart jon a mento
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!