Hogyan legyek népszerű a suliban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én itt nem arra célcok hogy ribanc leszek riszálom a seggem vagy ilyenmi.Én jó értelemben szeretnék népszerűbb lenni. Hogy pl köszönjenek nekem a folyosón.Állandóan legyen beszélgetőtársam meg ilyensmi.2011. jan. 28. 16:57
1/8 anonim válasza:
Menj be csupaszon, és négykézláb.Nem kellett odaírnod, hogy lány vagy a kérdéshez.
2/8 anonim válasza:
próbálj divatosan öltözködni, használj mindig szájfényt, próbáld változatosan hordani a hajad, néha fesd a szemed. Válassz egy kellemes illatú parfümöt, ezt vidd is magaddal a szájfénnyel, és 1 fésűvel együtt. Szünetkben amikor teheted fésüld át gyorsan a hajad, hogy ne tincsekbe legyen az egész. használd a szájfényt is, és a parfümböl is használj minden 2. szünetben.
3/8 anonim válasza:
Kezdeményezz beszélgetéseket másokkal, vagy csatlakozz be! Ne görcsölj azon, hogy mit kell mondanod, hanem add önmagad, legyél természetes és laza! :)
Sok sikert! :)
4/8 anonim válasza:
ja, és egyébként ha leírod az e-mail cimedet akkor részletsebben is tudok segiteni :D
5/8 anonim válasza:
vesd be azokat a hülyébbnél hülyébb bocs hány óra van? Jaj de jó ez..... Jaj,milyen az.....amúgy hogy hívnak trükköket,nem fognak " haragudni érte.és legyél kedves és mosolyogj de ne ugy mint egy idióta :D
6/8 anonim válasza:
a külsejétől nem lesz népszerű.A lényeg ne játszd meg magad, inkább akkor ne legyél népszerű, de légy önmagad.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat ! szájfényt eddig is használtam de ezen túl viszek be parfümöt is! majd próbálkozok köszi!jah és az e-mail-em: viky0327@indamail.hu
2011. jan. 29. 11:06
8/8 A kérdező kommentje:
jah és amúgy a külső télleg nem minden köszönöm a válaszokat!:D
2011. ápr. 24. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!