Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nincs hányingeretek a valóvilá...

Nincs hányingeretek a valóvilágban attól a nagypofájútól?

Figyelt kérdés

hánynom kell,majdnem szétvertem a tv-t is.minek játszanak be a reklámba is ilyen szarokat,vagy legalább kiírnák előtte,hogy felzaklkató jelenetek következnek.

persze ez a kérdés nem a sértődős vv fanoknak szól,akik még ránk mondják,hogy primitívek vagyunk.

2011. jan. 27. 13:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Nincs, mert nem nézek tv-t. :] Máris meg van oldva. De amúgy elég szánalmasnak tartom az egész VV kuplerájt..
2011. jan. 27. 13:21
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem attól ellenszenves az egész valóvilág, hogy túl sokat isznak, dohányoznak, és csak hédereznek egésznap. Én nem fizetném ezt a nagymérvű pazarlást.

Ha már bent vannak, tanulhatnának valami hasznosat, ill akár le is szokhatnának a cigarettáról, ezzel is példát mutatva a fiataloknak.

Tisztelet a kivételnek.

2011. jan. 27. 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Ki az a nagypofájú?
2011. jan. 27. 13:40
 4/11 iDev ***** válasza:

Ha ilyen műsorokat (sőt, tovább megyek: ilyen TV adókat) nézel, akkor ne lepődj meg, ha meg akarnak botránkoztatni. Ez azért van, hogy másnap erről beszélj a suliban/munkahelyen, ezzel foglalkozz a buszon/villamoson, és ezt a kérdést feltedd fórumokon. Ez nekik mind ingyen reklám, ez a céljuk. Gratulálok, kedves kérdező, épp most váltottál "ingyenes reklámtábla" üzemmódba. ;)

Érdekes, én se könyvolvasás közben, se sport/természet csatornák nézése közben nem találkozom villalakókkal. :)

2011. jan. 27. 13:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Felesleges ennyire felhúznod magad rajta, csak magadnak ártasz. Nekem is elegem van az egész bandából. Nem is nézem az RTL-t mostanában, nincs miért.
2011. jan. 27. 13:46
 6/11 A kérdező kommentje:

"iDev válasza:

Ha ilyen műsorokat (sőt, tovább megyek: ilyen TV adókat) nézel, akkor ne lepődj meg, ha meg akarnak botránkoztatni. Ez azért van, hogy másnap erről beszélj a suliban/munkahelyen, ezzel foglalkozz a buszon/villamoson, és ezt a kérdést feltedd fórumokon. Ez nekik mind ingyen reklám, ez a céljuk. Gratulálok, kedves kérdező, épp most váltottál "ingyenes reklámtábla" üzemmódba. ;)

Érdekes, én se könyvolvasás közben, se sport/természet csatornák nézése közben nem találkozom villalakókkal. :)"

kedves válaszoló!nem nézek ilyen műsorokat,de nemtudom erre miért nem jöttél rá,hacsak nem olvastad el a magyarázatot lejjebb.egyébként tudod van amit szeretek nézni azon a rohadt adón és bejátszák reklámokba is ezt a szart,ennyit láttam összesen az egész műsorból.

.amúgy néha én is szoktam természetfilmet nézni,olvasok és sportolok is.

a kérdést csak azért tettem fel,mert undorodom attól a rondaságtól,nem is tudom miért kell ez a sok hülyének?

2011. jan. 27. 15:00
 7/11 iDev ***** válasza:

"nem nézek ilyen műsorokat,de nemtudom erre miért nem jöttél rá,hacsak nem olvastad el a magyarázatot lejjebb."

Ezt írtam: "ilyen műsorokat (sőt, tovább megyek: ilyen TV adókat)". A TV adó már stimmel, nem?

"egyébként tudod van amit szeretek nézni azon a rohadt adón és bejátszák reklámokba is ezt a szart"

Akkor miért nem kapcsolsz el reklám idejére? Vagy ha a másik műsor tetszik ezen az adón, akkor az adó reklámait miért nem viseled el? Abból vannak a többi műsorok.

"a kérdést csak azért tettem fel,mert undorodom attól a rondaságtól"

Akkor miért foglalkozol vele még napközben is? És miért csinálsz ingyen reklámot az adott TV adó adott műsorának?

"nem is tudom miért kell ez a sok hülyének?"

Ezt mondjuk én sem tudom.

2011. jan. 27. 15:10
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem az egész kiba valóvilágtól hányingerem van, akkor 1 b.romság.
2011. jan. 29. 10:46
 9/11 A kérdező kommentje:
a baromságot írhatttad volna normálisan,az átmegy a szűrön,de egyetértek!
2011. jan. 29. 10:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy megkérdezem, de a szerinted baromság, akkor minek nézed??? Jó dogodban nem tudsz elszakadni a tv-től?
2011. jan. 29. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!