Nincs hányingeretek a valóvilágban attól a nagypofájútól?
hánynom kell,majdnem szétvertem a tv-t is.minek játszanak be a reklámba is ilyen szarokat,vagy legalább kiírnák előtte,hogy felzaklkató jelenetek következnek.
persze ez a kérdés nem a sértődős vv fanoknak szól,akik még ránk mondják,hogy primitívek vagyunk.
Nekem attól ellenszenves az egész valóvilág, hogy túl sokat isznak, dohányoznak, és csak hédereznek egésznap. Én nem fizetném ezt a nagymérvű pazarlást.
Ha már bent vannak, tanulhatnának valami hasznosat, ill akár le is szokhatnának a cigarettáról, ezzel is példát mutatva a fiataloknak.
Tisztelet a kivételnek.
Ha ilyen műsorokat (sőt, tovább megyek: ilyen TV adókat) nézel, akkor ne lepődj meg, ha meg akarnak botránkoztatni. Ez azért van, hogy másnap erről beszélj a suliban/munkahelyen, ezzel foglalkozz a buszon/villamoson, és ezt a kérdést feltedd fórumokon. Ez nekik mind ingyen reklám, ez a céljuk. Gratulálok, kedves kérdező, épp most váltottál "ingyenes reklámtábla" üzemmódba. ;)
Érdekes, én se könyvolvasás közben, se sport/természet csatornák nézése közben nem találkozom villalakókkal. :)
"iDev válasza:
Ha ilyen műsorokat (sőt, tovább megyek: ilyen TV adókat) nézel, akkor ne lepődj meg, ha meg akarnak botránkoztatni. Ez azért van, hogy másnap erről beszélj a suliban/munkahelyen, ezzel foglalkozz a buszon/villamoson, és ezt a kérdést feltedd fórumokon. Ez nekik mind ingyen reklám, ez a céljuk. Gratulálok, kedves kérdező, épp most váltottál "ingyenes reklámtábla" üzemmódba. ;)
Érdekes, én se könyvolvasás közben, se sport/természet csatornák nézése közben nem találkozom villalakókkal. :)"
kedves válaszoló!nem nézek ilyen műsorokat,de nemtudom erre miért nem jöttél rá,hacsak nem olvastad el a magyarázatot lejjebb.egyébként tudod van amit szeretek nézni azon a rohadt adón és bejátszák reklámokba is ezt a szart,ennyit láttam összesen az egész műsorból.
.amúgy néha én is szoktam természetfilmet nézni,olvasok és sportolok is.
a kérdést csak azért tettem fel,mert undorodom attól a rondaságtól,nem is tudom miért kell ez a sok hülyének?
"nem nézek ilyen műsorokat,de nemtudom erre miért nem jöttél rá,hacsak nem olvastad el a magyarázatot lejjebb."
Ezt írtam: "ilyen műsorokat (sőt, tovább megyek: ilyen TV adókat)". A TV adó már stimmel, nem?
"egyébként tudod van amit szeretek nézni azon a rohadt adón és bejátszák reklámokba is ezt a szart"
Akkor miért nem kapcsolsz el reklám idejére? Vagy ha a másik műsor tetszik ezen az adón, akkor az adó reklámait miért nem viseled el? Abból vannak a többi műsorok.
"a kérdést csak azért tettem fel,mert undorodom attól a rondaságtól"
Akkor miért foglalkozol vele még napközben is? És miért csinálsz ingyen reklámot az adott TV adó adott műsorának?
"nem is tudom miért kell ez a sok hülyének?"
Ezt mondjuk én sem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!