Nagyon gáz ha bemegyek 1 könyvesboltba leülök és elolvasok egy könyvet és aztán távozom?
ott szerintem nem tűnne fel senkinek. vagy akkor olvasd el több részletben. vagy bemész, olvasol valamennyit, kimész átöltözni, visszajössz új emberként, és olvasol. senkinek sem fog feltűnni. de ha úgy olvasod, mintha csak beleolvasnál, a tartalma miatt tuti nem szólnak.vagy egy eldudott részlegben olvasod.
nem gáz :D
szerintem könyvtárban még nincs meg.
igen, nekem tetszett :D de szerintem ez olyan könyv, hogy egyszer elolvasod, és ennyi. ha drága, nem éri megvenni, mert utána csak ott áll. később neten úgyis elérhető lesz, ha mégis kellene. inkább költsd valami másra a rá szánt összeget :)
majd írsz, ha kiolvastad? :D
Csak hogy valami egyszerűbb megoldással szolgáljak, feltöltöttem neked:
Így nem kell megvenni, és a könyvesboltban sem kell tartanod attól, hogy mikor tessékelnek ki, bár ez kétlem, hogy megtörténne. : ) Mindenki beleolvas abba a könyvbe, amit kinéz magának, ez nem szokatlan. Az ára pedig tényleg elég magas a hosszához képest...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!