Jó vagy/voltál matekból?
Hát no comment :D
Tavaly szín 5ös voltam, most meg egyre lentebb a lejtőn.. tegnap sikeresen végigültem életem első matek korepét is :D
De szerencsémre a barátom és a legjobb barátnőm is matek tagozatos osztályba jár, így ha nem értek valamit, két verzióban is elmagyarázzák nekem (:
Tavalyig (8.osztály)én voltam az osztály agya, most az évet így kezdtem: 3, 1, 4,
:)
Mikor középiskolás voltam, a matektanárnőm azt mondta, hogy amíg ő itt van tuti nem fogok eljutni az érettségi-ig , arról már ne is álmodjak hogy bármelyik főiskolára felvesznek..
Na ehhez képest 4-re érettségiztem és 2 KÖZGAZDÁSZ diplomát szereztem, amihez ugye alap a matek... szóval ennyire voltam jó/rossz matekból.. :)
Heh, pont tegnap osztották ki a 4(!) pontos matekdogámat. 40pont volt az össz. xD no komment
Amúgy ahhoz képest h elsőtől kezdve végig kettes voltam matekból, most 4.félévkor 4es lettem. de év végén már nem hiszem h az leszek...:D
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:32
Lelkitárs.. (:
Én így kezdtem az évet: 2, 2, 5*, 3, 2
Félév 3as...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!