Nem tudok Gmail fiókot létrehozni, mert beleütközök abba, hogy a fiókellenőrzésnél adjam meg a mobilszámomat és majd küldenek egy kódot. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Az a furcsa, hogy már csináltam egy fiókot egy ismerősnek, ami működik is, de másodszorra magamnak már nem megy ... mindig ez a létrehozás előtti ellenőrzés jön elő.2011. jan. 21. 21:42
1/11 anonim válasza:
Igen ez így van,de csak azért hogy valós emberek csináljanak fiókot maguknak..Az ál és kamu emailt csak úgy tudsz csinálni ha megadod a mobilszámodat.
2/11 anonim válasza:
Semmi extra. Add meg a számod , egy gép felhiv, és amit bediktál számot ird be a kis rublikába amit kidob regisztralasnal. Én is igy csinaltam több cimet, ugynarra a számra lehet ám csinalni amennyit akarsz. Nem tom mi értelme van amugy. De inkább azt kérd h hivjanak fel ne az smst, mert én először smsbe kértem a kódot de csak kockákat jelenitett meg.
3/11 anonim válasza:
ja, és kamucimet is csinaltam. egy gép hiv fel, én beirom a kódot de annak a nevére csinalok cimet akiére akarok:D
4/11 A kérdező kommentje:
Jólvan, csak az a baj, hogy nincs vezetékes telefonom, és SMS sem érkezett hiába adtam meg a számot. Gondoltam még arra is, hogy talán megjegyzi a IP címemet, így próbálkoztam pl. az egyetemen, de ott is kérte ezt az ellenőrzést. Ha csak a gmail-os azonosítót amit megadtam, lehet azt is megjegyezte, hogy többször próbáltam létrehozni. Nem tudom furcsa ez nekem.
2011. jan. 21. 21:56
5/11 anonim válasza:
ezzel én is szenvedtem egyszer, feladtam.
Azt hiszem másnap (újraindított gépen..) már ment és végül nem adtam meg számot, semmit!!!
Ha törölsz minden előzményt, sütit, tudom is én mit, akkor esetleg? Vagy indítsd újra a gépet.
6/11 A kérdező kommentje:
Sokszor törlöm az előzményeket. Az újrapróbálkozás nálam azt jelenti, hogy heti két-három alkalommal próbálkoztam sikertelenül.
2011. jan. 21. 22:21
7/11 anonim válasza:
Engem a mobilon hiv fel. A mobilszamot adom meg h hivjon.
8/11 anonim válasza:
Hát akkor passz. De azt tudom, hogy én is téptem a hajam, és én is ismerősöm segítségét akartam kérni, mire egy reggel elsőre sikerült. És nem adtam meg számot, az is fix.
Hát kívánom, hogy valaki megfejtse a rejtélyt!
9/11 anonim válasza:
Engem nem hívtak fel de elküldték sms-be a kódot.
10/11 anonim válasza:
ez mióta van így? régen asszem nem kellett smsezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!