Ez a szám kicsoda? : 0615100477. totka 40@gmail.com-re írjon.
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 12:31
3/6 anonim válasza:
Engem is hívogatnak erről a számról! Ha felveszem, nem szól bele senki, lerakják. Visszahívni lehetetlen: "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható." ???
Tudakozónál titkos. Mi a lóf@sz ez?
4/6 anonim válasza:
Sziasztok,
engem ma hívtak cirka hat körül, órán voltam, (ezek szerint szerencsére) nem tudtam fölvenni.
Amikor tárcsáztam a számot(naiv fejemmel már abban reménykedtem, hogy egy irodalmi pályázat eredményéről akarnak értesíteni), dettó az előfizető nem kapcsolhatós sablonszöveget kaptam.
Mi a háromágú hódfasz ez?
Ti jutottatok valamire?
5/6 luciferko válasza:
Engem is hívtak ma erről a számról. A szitu ugyanaz, nem szólt bele senki, letette!
:o
6/6 luciferko válasza:
Na ma megint hívtak a titokzatos számról. Btel-es kolléganő szólt bele, tájékoztatot az ADSL-átállásról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!