Honnan van ennyi ideje az idejáró embereknek?
Figyelt kérdés
Unatkoztok, vagy mi van? Ebben a pillanatban láttam, hogy egy kérdésre 3 válasz érkezett 2 percen belül... Miért nem dolgoztok, vagy tesztek valami egyéb hasznosat?2009. febr. 3. 12:54
11/20 anonim válasza:
én magántanuló vagyok,és egyedül vagyok itthon reggel 7től este 8ig mert anya a barátnőivel van :D
12/20 anonim válasza:
nincs kedvem suliba menni haverok még suliba vannak szal addig punnyadok...:D
13/20 anonim válasza:
Táppénzen vagyok, úgyhon én is nagyon ráérek.
14/20 anonim válasza:
Neked is elég sok szabad időd lehet, ha ilyeneket figyelgetsz:)
Én szintén vizsgázgatok, pihenésképp pedig idejárok.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem kell ehhez sok idő. Elég megnézni a válaszok időpontját. Arra voltam csak kíváncsi, hogy ki dolgozik Magyarországon, ha mindenki a neten lóg munkaidőben.
2009. febr. 3. 15:38
16/20 anonim válasza:
Itthon vagyok a fiammal, aki épp alszik. Lakás kitakarítva, várom hogy ébredjen a gyerkőc.
17/20 anonim válasza:
Én sulis vagyok (12éves lány 6.osztályos) és hát egyszer kértem h segítsenek a házimba és ezért néha (mindennap xD) megnézem hát ha tudok valakinek segíteni :) Meg az olyan jó h valamire legalább tudok válaszolni (sulin kívűl...xD)
18/20 anonim válasza:
én is egésznap itt kockulok...xD meg dokinál voltam igazolásért :D "lógok" suliból..bár meg is látszik mennyire leszarom :( nem baj net legyen! xD (igen ez szinte az egyetlen örömöm az életemben :( )
19/20 anonim válasza:
Nekem éppen alszik a fiam, hát miért ne ülhetnék itt? :)
20/20 anonim válasza:
Hál'isten kevés órám van így 1-re már otthon is vagyok és hát unatkozk :/.De itt egy csomó hasznos infó van :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!