Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért ilyen mindenki a gyakorké...

Mért ilyen mindenki a gyakorkérdések.hu-n?

Figyelt kérdés

Mindenki csakis kritizál... =(

Azt h hogyan írok(12 éwesen mekkora wolt a mellméretetek?),Hogy álllatkínzó wok(Piacra wihetek kiskutyákat?), hogy én wok a suli legnagyobb r*banca(Csajok! Ti hány éwesen kezdtetek sminkelni?)

Szóval mért van ez? mért nem tiltják ki ezeket? És már nem csak én hanem mások is észrevették h bunkóak welük amikor tök normális kérdéseket írnak... És mernék fogadni h itt is lesz 1-2 bunkó aki nem is a kérdésre válaszol hanem elkezd walamiért kritizálni. Senkisem tökéletes... én sem. És be lehetne fejezni ezeket... ha veszekedni akartok mennyetek a Baátncőcitekhez/haverokhoz és őt qwázzátok meg állatkínzózzátok... majd 1 éw múlva jó kewesen lesznek ezen az oldalon csak azért mert senki sem tud normális válaszokat adni és elegük lesz ebből... aztán most anyázhattok mert TUDOM hogy ez lessz... De legalább én leírom, és asse érdekel h ki mondja h ne sírjon a szám meghogy sajnáltatom magam, mert egyáltalán nem csak elmondom a wéleményemet ennyíí.com ... -.-"

2011. jan. 20. 09:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, a wébe meg a sminkbe meg a mellméretbe bele lehet kötni, de alapból tényleg olyan "tökéletesek" itt az emberek, h ha vmiről más a véleményed v más a szokásod akkor jön az anyázás.

Régebben többször elkövettem azt a hibát h személyes jellegű kérdést tettem fel, de levontam a következtetést a kommentekből.

2011. jan. 20. 16:04
 12/15 haggyámán ***** válasza:
Na, rögtön jobb. :)
2011. jan. 21. 14:19
 13/15 A kérdező kommentje:

De a sminkesnél se értem hogy mi a baj... Csak annyi hogy megkérdeztem h hány évesen kezdték attól még nem biztos hogy fogom 16 alatt...

a melltartósnál is csak megkérdeztem. És ha nem 12 vagyok hanem 15 akkor mivan? csak érdekelt... ennyíí

2011. jan. 22. 12:58
 14/15 haggyámán ***** válasza:
Nagyjából még akkor is csak kisgyerek vagy még, igazán akkor se kellene még, hogy a lányokat ilyenek érdekeljék. :)
2011. jan. 22. 14:55
 15/15 A kérdező kommentje:
nem baj... :D
2011. jan. 22. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!