Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért ilyen mindenki a gyakorké...

Mért ilyen mindenki a gyakorkérdések.hu-n?

Figyelt kérdés

Mindenki csakis kritizál... =(

Azt h hogyan írok(12 éwesen mekkora wolt a mellméretetek?),Hogy álllatkínzó wok(Piacra wihetek kiskutyákat?), hogy én wok a suli legnagyobb r*banca(Csajok! Ti hány éwesen kezdtetek sminkelni?)

Szóval mért van ez? mért nem tiltják ki ezeket? És már nem csak én hanem mások is észrevették h bunkóak welük amikor tök normális kérdéseket írnak... És mernék fogadni h itt is lesz 1-2 bunkó aki nem is a kérdésre válaszol hanem elkezd walamiért kritizálni. Senkisem tökéletes... én sem. És be lehetne fejezni ezeket... ha veszekedni akartok mennyetek a Baátncőcitekhez/haverokhoz és őt qwázzátok meg állatkínzózzátok... majd 1 éw múlva jó kewesen lesznek ezen az oldalon csak azért mert senki sem tud normális válaszokat adni és elegük lesz ebből... aztán most anyázhattok mert TUDOM hogy ez lessz... De legalább én leírom, és asse érdekel h ki mondja h ne sírjon a szám meghogy sajnáltatom magam, mert egyáltalán nem csak elmondom a wéleményemet ennyíí.com ... -.-"

2011. jan. 20. 09:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves W kisasszony!

Az emberek egy része gyökér, velük nem kell foglalkozni. Viszont marhára irritáló, hogy, hogy w-t használsz, v helyett. Lehet, hogy ezért szólnak be, és akkor meg is értem őket, bocs. Vesszőket sem használsz, és nem biztos, hogy meg lehet érteni, amit írsz.

12 évesen még nem kell a mellmérettel foglalkozni. Mi még vígan atlétatrikót hordtunk akkoriban. Nem vagy állatkínzó, felénk is sokan a piacon adják el a kiskutyákat, kismacskákat, kislibákat satöbbi.

Szóval csak annyi, hogy ilyenek mindig is lesznek. Ha kitiltják őket, regisztrálnak új felhasználóival. Én csak annyit kérek tőled, hogy szimpla vét használj dupla vé helyett, mert akkor egyel kevesebb ok lesz, hogy beléd kössenek!

És 12 évesen még legyél gyerek, mert rövid a gyerekkor, és hosszú a felnőttkor!

üdv,

25/L

2011. jan. 20. 09:26
 2/15 anonim válasza:
Szia:-)egyszer feltettem egy vicces kérdést,és egy gyökér egyből letíltatta,mert nem tartozott a ketagóriába.Nem azt nézte hogy páran már elkezdtünk jót szórakozni.
2011. jan. 20. 09:29
 3/15 szamóca. ***** válasza:
67%

erre az oldalra nagyon jellemző hogy a hozzászólók 99%-a a tökéletes, és a kivétel minden ilyesmi alól. itt senki nem vesztette el a szüzességét 18 alatt, senki nem nézett pasikra sem 18 alatt, nem is sminkelt, senki nem hord magassarkút, és mindenki előszeretettel kritizálja azokat akiket lehet.

egyébként erről a wről tényleg szokj le.

2011. jan. 20. 09:42
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha nem bírod a kritikát, ne hagyd, hogy fogást találjanak rajtad.

Egyébként ne csodálkozz egy percig se, hogy kritizálják az írásodat, és leszólnak, mert 12 évesen ahhoz van eszed, hogy a melleddel, a sminkeddel foglalkozz, de egy mondatot helyesen leírni nem sikerül.

Ez a "W" írás se nem helyes, se nem menő, se nem cuki, viszont itt és most az írásod alapján fognak megítélni. Vagy inkább elítélni.

Hogy úgy írjam, hátha te is megérted: helybe mentél a fóf.aszért.

2011. jan. 20. 09:43
 5/15 anonim ***** válasza:

WoW-os generáció...

Wállald bátran a wéleményedet, én megértelek, bárcsak lehetnék újra 12 éves. Irigyellek!

:D

2011. jan. 20. 09:52
 6/15 Мirkó ***** válasza:
61%
Azért kritizálnak mert van mit :D tegyél ellene és akk nem lesz :D
2011. jan. 20. 10:17
 7/15 haggyámán ***** válasza:

Akkor szoktam kritizálni, ha látom, hogy a kérdező intelligencia-hányadosa egy döglött kavicséval egyenlő.

Csak hogy a te példáidból válasszak:

- A kutyás kérdés az teljesen oké, ott nem bunkóznék.

- A sminkes is még elmegy.

- A mellméretes /főleg 12 évesen/ már sajnos beleesik a kritizálandó kategóriámba. És nem azért teszem, hogy magamat szórakoztassam, hanem, hogy próbáljam észhez téríteni a kedves kérdezőt.

És igen, a w-zésről tényleg leszokhatnál, nem leszel semennyivel jobb a kortársaidnál, ha ezt használod. Ugyanilyen hihetetlenül irritáló írásmód, ha valaki minden egyes szava után pontot tesz. És szerinte ő ettől egyéni. Nonszensz.

2011. jan. 20. 10:36
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Válaszokat! :D amúgy azért nem voltam akkor iskolában, mert vizsgálatra mentem csak anya bevitte az oviba a tesómat... a v-ről leszokok:D
2011. jan. 20. 13:46
 9/15 anonim ***** válasza:

"a v-ről leszokok:D"

Ne a véről szokj le, hanem a wéről!

2011. jan. 20. 13:55
 10/15 A kérdező kommentje:
nah akk arról... :D
2011. jan. 20. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!