Melyik telefont válasszam? Tapasztalatok? Javaslat?
Lehet, hogy hamarosan kapok egy új telefont, azt viszont nem tudom, hogy melyik érné meg legjobban.
Nem vágyom mindent tudó telefonra; - lehessen rajta dokumentumot megnyitni, bővíthető legyen (memóriakártya), usb kábel, normális fényképező - de azért valami használhatót szeretnék, és megfizethetőt persze.
Ezekre gondoltam: Samsung s5230, Nokia 5230, Nokia 5530, LG kp500.
De új javaslatokat is elfogadok. A válaszokat pedig előre is köszönöm. :)
Köszönöm.
Egyébként ha "új" előfizetésesen veszem, - ezt úgy értem, hogy jelenleg kártyás vagyok, és előfizetésesre váltok - akkor mennyibe kerül?
nekem Samsung s5230-am van és ilyen nagyon jó (Y)
dokumentumot lehet rajta megnyitni, csak konvertálni kell hozzá a fájlt. mármint én most dokumentum alatt szöveget értek. acces powered van rajta. ilyen szövegolvasó. olyasmi, mint a michrosoft word a gépen, csak nem lehet szerkeszteni benne a szöveget. lehet viszont szóra rákeresni a szövegben és akkor kiemeli meg ilyenek. bár én nem sokat használtam eddig rajta.
LG-ről annyit, hogy nővéremnek volt kp500-a. ment vásárolni, kocsival ment, be volt kötve, telefon a zsebébe volt, és ahogy be volt kötve, úgy berepedt a telefon képernyője... : S erről ennyit : S
Samsungra visszatérve: 8gb-ig bővíthető, kamerája 3.2 mpx, van benne effekt, keret, fényviszony beállítás, stb. USB-t meg headsetet adnak hozzá gyárilag. olyan 30-ér már kapsz ilyen telefont. amúgy sima meg la'fleur között nincs különbség a külsején kívül. ugyanazt tudja.
meg stabil egy telefon. már párszor sajnos kicsúszott a zsebemből meg ejtettem már el és nem szőnyegen. semmi baja : D
hát jó választást telóhoz : D
Köszönöm a gyors és részletes választ!:D Akkor azt hiszem az LG-t ki is zárom.
Sony Ericsson XPeria X10 Mini és a Pro között van különbség? A qwerty billentyűzeten kívül. Vélemények erről a készülékről? Árban (új előfizetéssel) mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!