Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik telefont válasszam?...

Melyik telefont válasszam? Tapasztalatok? Javaslat?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hamarosan kapok egy új telefont, azt viszont nem tudom, hogy melyik érné meg legjobban.

Nem vágyom mindent tudó telefonra; - lehessen rajta dokumentumot megnyitni, bővíthető legyen (memóriakártya), usb kábel, normális fényképező - de azért valami használhatót szeretnék, és megfizethetőt persze.

Ezekre gondoltam: Samsung s5230, Nokia 5230, Nokia 5530, LG kp500.

De új javaslatokat is elfogadok. A válaszokat pedig előre is köszönöm. :)

2011. jan. 19. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
mindenkép nokia ezek közül. Abból amelyik szimpibb.
2011. jan. 19. 15:59
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Egyébként ha "új" előfizetésesen veszem, - ezt úgy értem, hogy jelenleg kártyás vagyok, és előfizetésesre váltok - akkor mennyibe kerül?

2011. jan. 19. 16:04
 3/6 anonim válasza:

nekem Samsung s5230-am van és ilyen nagyon jó (Y)

dokumentumot lehet rajta megnyitni, csak konvertálni kell hozzá a fájlt. mármint én most dokumentum alatt szöveget értek. acces powered van rajta. ilyen szövegolvasó. olyasmi, mint a michrosoft word a gépen, csak nem lehet szerkeszteni benne a szöveget. lehet viszont szóra rákeresni a szövegben és akkor kiemeli meg ilyenek. bár én nem sokat használtam eddig rajta.

LG-ről annyit, hogy nővéremnek volt kp500-a. ment vásárolni, kocsival ment, be volt kötve, telefon a zsebébe volt, és ahogy be volt kötve, úgy berepedt a telefon képernyője... : S erről ennyit : S

Samsungra visszatérve: 8gb-ig bővíthető, kamerája 3.2 mpx, van benne effekt, keret, fényviszony beállítás, stb. USB-t meg headsetet adnak hozzá gyárilag. olyan 30-ér már kapsz ilyen telefont. amúgy sima meg la'fleur között nincs különbség a külsején kívül. ugyanazt tudja.

meg stabil egy telefon. már párszor sajnos kicsúszott a zsebemből meg ejtettem már el és nem szőnyegen. semmi baja : D

hát jó választást telóhoz : D

2011. jan. 19. 16:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors és részletes választ!:D Akkor azt hiszem az LG-t ki is zárom.

Sony Ericsson XPeria X10 Mini és a Pro között van különbség? A qwerty billentyűzeten kívül. Vélemények erről a készülékről? Árban (új előfizetéssel) mennyibe kerül?

2011. jan. 19. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha a sony x akkor már ne a mini:) amúgy meg a voda tmob ill telen weblapon megvannak az előfizu árak. Ha komolyabb teló belefér részletre akkor mindenképp ajánlhatom a Nokia N8 at! Nagyon jó készülék, fullos. A felsoroltak közül is a nokiákat tudod bővíteni progikkal a legegyszerűbben. Pl nokiaprogramok.hu
2011. jan. 19. 16:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, megnézem, bár nem hiszem, hogy olyan sokat tudok rá költeni. :)
2011. jan. 19. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!