Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Párttállástól függetlenül...

Párttállástól függetlenül meggyőzne engem valaki, hogy mi késztette arra a két-három évvel ezelőtti kormányt, hogy megváltoztassanak egy törvényt vagy jogszabályt?

Figyelt kérdés
A hétvégén történt diszkos balesettel kapcsolatban tettem fel a kérdést, mert ugy hallottam,hogy az engedélyező szakhatóságok közül a rendőrség vagy tűzoltóság előzetes engedélyére nincs szükség immár 2-3 éve.Ugy néz ki, hogy előrelátás terén szakmai hozzá nem, értésből vagy érdekből sok mindenre nincs szükség,ami fontos az elhanyagolható vagy nem kell annyira fontoskodni.Dehát hány és mennyi problkémának kell megtörténnie ahhoz, hogy a dolgok a megfelelő kerékvágásban menjenek.Gondoljunk vissza Devecserre.A felelőtlenség egész sora államigazgatási szinten is.Vagy itt a diszko balesetnél.Érdekes módon senkinek nem tünt fel az érintettek közül,hogy 3oo fő helyett 3ooo-es a tömeg.Pedig a kettő közötti különbséget igen csak le lehet zongorázni.Vagy ha csak a szervezők adófizetési kötelezezttségére gondolok.1000 ft/fő esetén egy nap 3oo ezer helyett 3 millió bevétel,amiből 2,6 milla tiszta haszon.Nem is hiszem,hogy ne lettek voltak az érintettek lekenve.Mo. kész fertő.Állitom a felelőtlen vagy hozzá nem értő országgá váltunk.
2011. jan. 18. 12:48
 1/1 A kérdező kommentje:
Igen szeretném és meglep, hogy a válaszon ennyire elgondolkodnak.
2011. jan. 18. 20:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!