Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy írhatnék egy rövid kis...

Hogy írhatnék egy rövid kis bemutatkozást, amikben ezek benne vannak?

Figyelt kérdés
Szóval, hogy mi a nevem, mit dolgozom, ilyesmik. Munkaügyhez kell. Valami letisztult dolog :) Köszi előre is :)
2011. jan. 17. 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Piripócsi Gusztáv vagyok. 2005-ben gazdasági szakközépiskolában érettségiztem, majd ezután kitűnő eredménnyel elvégeztem egy OKJ-s könyvelői tanfolyamot.

2007 óta dolgozom Káposztásmegyeren a Káposzta Feldolgozó Kft. számviteli osztályán. Fő feladatom a költségszámlák adatainak számítógépes rögzítése, a napi posta iktatása és titkársági adminisztráció. Könyvelői végzettségemet sajnos itt nem tudom kamatoztatni, mert feljebb lépésre nincs lehetőség az osztályon. Ezért keresek most új munkahelyet, ahol könyvelőként dolgozhatok.

Työtyötyö.. Ilyesmire gondoltál?

2011. jan. 17. 19:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmire :) Köszi :)
2011. jan. 17. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!