A magyar szurkolók, futball huligánok mennyire kemények?
Gondolom az elsők között (rangsorban)
török,szerb, angol, lengyel, holland, horvát, brazil, görög...
A magyar huligánok vajon hanyadik helyen állnak?
FTC+Újpest+DVSC+Diósgyőr miért nem támogatja egymást és netán egy Partizán Belgrád elleni meccsen keményen fellépnének?
Én elítélem azt, hogy magyar klub magyar klub ellen küzd )mármint verekedésben), de pl. magyar-szerb, magyar-román, magyar-szlovák Ok lenne.
Mi a véleményed?
Láttam már olyat, hogy Újpesti, és Fradi drukkerek vertek együtt cigányokat.
Amúgy szerintem nyugodtan verhetik egymást is. Mondjuk én annak a híve vagyok, hogy félrevonulnak egy megbeszélt helyre, megbeszélt szabályokkal, megbeszélt létszámban.
Ja, és szerintem nem lehet így rangsort felállítani. Bár a franc tudja. Amúgy még azok a durvák, amik kis városoknak a kemény magját alkotják. Azok odaállnak.
"Én elítélem azt, hogy magyar klub magyar klub ellen küzd"
Ne ítéld el, mert ha elkezdenének békülgetni, és nem küzdenének egymás ellen, elpuhulnának, és akkor baj van ha jön mondjuk a Partizan. Szerintem a '90-es években volt igazán komoly a magyar huliganizmus ma már nem annyira... de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!