Hogyan mondjam el itthon a félévi bukást?
A félév nem 2 hétből áll, nem is ebben a két hétben kell összehozni a 2-est. Már megbocsáss, nem akarlak leszólni, de ha nem is tudod a jegyeidet, lehet, hogy megérdemled a bukásokat.
Amúgy szerintem a legjobb lenne, ha nyíltan kimondanád. Pár napig mérgesek lesznek rád, maximum tényleg elveszik a telefonod, de amint látják, hogy javítani kezdesz -mert, gondolom tervezed-, akkor mindenképp visszaadják.
2011. jan. 14. 20:22
2/14 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem 2 hét de elég szarul sikerült 10 edikes vagyok 9 edikben buktam év végén 4 ből bár átmentem nem a tanulással van a gond járok külön tanárhoz stb de pl matekból olyan hibákat találnak amiket még a külön tanár is fogja a fejét hogy úr isten ezt honnan tudja a gyerek meg stb persze nem a tanár hibája de azért a 33 gyerekből 27 bukás matekból és a legjobb gyerek is 2.2 matekból és stb szerintem pár napig mérgesek lesznek aztán maguktól vissza adják bár kicsi rá az esély ha elmondom magamtól és nem ők derítik ki akkor nincs gond azt mondták bukjak csak mondjam el xD bár nem vagyok az az őszinte típus 9. évet is elszartam
Ez elég sz*r helyzet, szerintem is tedd azt amit az első javasol.
Vagy ha nem vagy túl becsületes, és nem fog zavarni a lelkiismeretfordalás akkor nem muszáj elmondanod.
Mondjuk , úgy is rájönnek, mert gondolom látni szeretnék azért a félévit is , és nálunk még a szülőkkel alá is kellett íratni.
2011. jan. 14. 20:30
4/14 A kérdező kommentje:
meg igazából sok volt most az új tanár mert páran lebetegedtek és ők voltak ilyen gyökerek és mire visszajött a rendes tanár már elég nehéz volt javítani nyelvtan tanár is azért szopat mert 1x véletlen elírtam hogy Nem Tanultam és véletlen úgy húztam az "m" betű alját hogy éppen hogy összeért a a "t" vel azt hitte egybe írom pedig külön akartam és máig sem hiszi el hogy az külön megy
5/14 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy a lelkiismeret baszogat mindig de fosok hogy kikapok anyáméktól és elviszik a gépet és a telót bár gépet nem viszik ki csak nem engednek ide ülni mondjuk ez a szar mert igencsak kocka vagyok és eléggé unatkozom nélküle de inkább tanulok gyorsan hogy hamar vissza kapjam a cuccaimat
Nem nagy ördöngösség, se a matek, se a nyelvtan, se semmi más. Én továbbra is tartom, hogy állj eléjük, mielőtt megtudnák. Én értékelném, ha a gyerekem őszinte lenne velem.
Azt a 27 bukást kicsit sokallom, nem túloztál egy kicsikét? Ekkora bukási arány biztosan kiverné a bilit. Mármint az igazgatónál.
2011. jan. 14. 20:36
7/14 A kérdező kommentje:
nem még szerintem keveset is mondtam tényleg 27 en buknak matekból és ofő nem hiszi el hogy egy rohadk a matek tanár
Attól függetlenül te jársz külön tanárhoz, lényegében neked kellene a legjobbnak lenned.
Fogjatok össze a többiekkel, beszéljetek meg egy időpontot, amikor minél többen össze tudtok gyűlni az osztálytársaid közül, majd rángassátok be az osztályfőnökötöket egy osztályba, és úgy beszéljétek meg ezt. Mi is ezt csináltuk, következő félévtől nem ugyanaz volt az angol tanárunk.
2011. jan. 14. 20:51
9/14 A kérdező kommentje:
eddig 2x próbáltuk próbáltuk azt is hogy legyen csoport bontás 2 felé és mondjuk infó órán legyünk 1 ben és akkor kevesebb lenne a bukás matekból szerintem és a tanár is boldogabb lenne de neem nem lehet nem is beszélt velünk azóta az ofő
Mi sem egyszerűbb, akkor magával az igazgatóval beszélgessetek. Neki -több szempontból is- célja, hogy minél kevesebben bukjanak.
2011. jan. 14. 21:38
Kapcsolódó kérdések: