Hogy mossak úgy hajat, hogy ne érje víz a fülemet?
Figyelt kérdés
Fülorrgégészeti problémám van, és nem érheti víz a fülemet még legalább 10 napig. Hogy mossak hajat?2011. jan. 14. 18:18
1/3 anonim válasza:
ha van kádatok, akkor könnyű, mert csak belehajolsz és a fejedet lógatva tuti nem megy bele a víz
ha meg zuhanyzókabinotok van, akkor csak ügyesen kell irányítani a zuhanyrózsát ;)
2/3 anonim válasza:
Lehet kapni száraz sampont. Én a Rossmannban láttam. 10 napot ki fogsz bírni vizes hajmosás nélkül.
3/3 anonim válasza:
Paraffin olajjal átitatott vattát kell a hallójárat bemenetbe, azaz abba a kis fülkébe tenni, ami közvetlenül a luk előtt van. Az átitatott vatta (nem nagy hiba paraffin helyett tiszta étolajat használni) jobban ki fogja zárni a fröccsnő vizet, mint bármilyen dugó. Persze nagyon kell így is vigyáznod, hogy ne folyjon bele! Én a te helyedben odatennék egy sámlit a fürdőkád mellé, és háttal a kádnak ülve a fejet hátrahajtva mint a fodrásznál kevés vízzel mással mosatnám óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!