Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Google nélkül tudod, hogy ki...

Google nélkül tudod, hogy ki az a Lajkó Félix?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, körülbelül hányan tudják :D
2011. jan. 12. 20:25
1 2
 11/14 haggyámán ***** válasza:

Utolsóval értek egyet.

Ha minden nap szerepelne a tv-ben, újságokban, rádióban Lajkó Félix, viszont Gombi lenne a hegedűművész, akkor vajon tudná mindenki, hogy ki kicsoda?

2011. jan. 13. 00:20
 12/14 anonim ***** válasza:
igen. Egyik kedvencem.
2011. jan. 13. 04:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Bármennyire hihetetlen, Lajhó Félixet tudom, hogy kicsoda, Gombit viszont nem. Annyit tudok, hogy valóvilla, de azt, hogy ott "kicsoda", meg mit lehet róla tudni, arra sajna nem tudnék válaszolni. Még soha nem láttam őt, így ha fényképet mutatnának, bizonyára nem tudnám eldönteni, hogy ki az a "Gombi". Lajhó Félixet pedig felismerném "ezer közül is" :D
2011. jan. 14. 00:42
 14/14 A kérdező kommentje:

Annak aki azt hiszi, az volt a célom a kérdéssel, hogy lehurrogjam azokat, akik valóvilágot néznek, szeretném mondani, hogy természetesen azt nézel amit szeretnél.

Csak arra akartam kilyukadni - és ez nem is igazán Félixről szól -, hogy nem csak azokat kell ismernünk és megismernünk akiket a média mocskos csapjából zúdítanak a nyakunkba, hanem azokat is, akik valamilyen tehetséggel tűnnek ki a többi ember közül.

Vajon Benkő Dánielt ismerte bárki, mielőtt a hímtagját mutogatta nagy nyílvánosság előtt?

Nagyon nem szeretném megélni, hogy az összes művésznek erre legyen szüksége ahhoz, hogy az emberek felismerjék.

2011. jan. 14. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!