Google nélkül tudod, hogy ki az a Lajkó Félix?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, körülbelül hányan tudják :D2011. jan. 12. 20:25
3/14 anonim válasza:
nem. de megnéztem és így sem lett "Jaaa, tényleg" érzésem
6/14 anonim válasza:
nem...egyébként ki ? XD...várj rákeresek guglin: magyar nemzetiségű világzenei hegedűművész és zeneszerző. Virtuóz módon kezeli a hegedűt, emellett kiválóan játszik zongorán, és citerán is.
így már tudom XD
7/14 A kérdező kommentje:
... Na és ki tudja google nélkül, hogy ki az a Gombi?
2011. jan. 12. 21:14
9/14 anonim válasza:
Lajkó Félix: még nem is hallottam róla
Gombi: hát még szép hogy tudom ki :D
Ezzel a kérdéssel remélem nem az a célod hogy lehurrogd azokat akik nézik a való világot (mint én is :D) Attól függetlenül nem lesz valaki buta, hogy ezt nézi..ahogy attól sem, hogy éppen nem tudja ki az a Lajkó Félix. Szerintem.
10/14 anonim válasza:
A Gombit az ember akarat nélkül is tudja, hiszen a csapból is ez folyik..de vágom mire akarsz kilyukadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!