Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a Hobbid? Vagy mivel...

Mi a Hobbid? Vagy mivel szeretsz foglalkozni szabadidődben?

Figyelt kérdés
Kort én nemet is légyszi :P
2011. jan. 12. 19:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
gitározok,írogatok,olvasok és zenét hallgatok :) 15/L
2011. jan. 19. 19:39
 12/15 böiler ***** válasza:

Szeretek verseket/dalszövegeket írni. Gitározni. Szeretem a repülőgép makettezést, rajongok a vasútmodellezésért. Szeretek koncertekre, focimeccsekre járni.

Régebben weblapkészítés.

2011. jan. 19. 19:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Különböző dolgok (dobókockák, kártyák, képregények, könyvek, kavicsok, tobozok) gyűjtése. Meseregények, fantasy, kaland és XIX. századi lányregények olvasása. Képregények, képzőművészet (főleg toll, vízfesték és filc használata). Fényképezés, séta (a természetben és városok felfedezése), biciklizés. Különböző kultúrákról olvasni, idegen betűket tanulni, utazni (csak nem a MÁV-val).

25/L

2011. jan. 19. 21:26
 14/15 szamóca. ***** válasza:

ruhákat és kiegészítőket tervezek és csinálok.

régen fotózni szerettem de már nincs gépem.

rajzolok, firkálok

olvasni szeretek, de nem legfőképp regényeket. novellákat, cikkeket, verseket, ami érdekel.

ez vicces de szeretek kimenni pesten, leülni egy forgalmas helyre és figyelni az embereket. viccesek és érdekesek

szeretek mélyen belemászni egy-két témába, mikor mibe, és az után kutakodni.

hirtelen ennyi...

2011. jan. 19. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:
rajzolok, gitározok, táncolok, énekelni is szeretek, partyzni, fotózni...és még sokmindent:P
2011. jan. 19. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!