Milyen tanácsot tudsz adni erre?
Figyelt kérdés
21/F vok pár évvel ez előtt idegösszeomlást kaptam az "akkori 16 éves" haverom halála miatt,csak szimplán össze esett és kész.Amikor megtudtam mi történt a legjobb haverommal,mondanom sem kell milyen szép volt az életem olyan mintha a testvérem lett volna.Ez már régebben történt.ÉS azóta depressziós voltam.Kezdtem össze szedni magam és 2 évvel ez előtt az anyagiak miatt is kikészültem, szal az idegzetemnek annyi volt, nyugtatóztam fél évig aztán megfogattam hogy lemondok róla, nagyon nagy nehezen sikerült is eltelt.Másfél év után helyre jöttem konditerembe jártam, meg gyógyultam teljesen,éltem az életemet a mai napig ez van.Csak van egy kis gond...igazából ezt azért mondtam mert ezek lehetnek az okai hogy feszült vagyok és izgulós ,hogy ezek a történtek régen szét cincálták az idegeimet.Ma már vezetni járok tehát rutin oktatásra B kategória.Soha nem vezettem az előtt.Annyira izgulok az autóban hogy mindíg tiszta vizes rajtam a póló is.Nem csak rutin pályán vagyok ugye bár hanem már a rutin pályáig is nekem kell vezetnem,szal nem kell mondanom mit éltem át. :) De nem nagyvárosban élek és a környéken sincs nagy város 30km es körzetben. Tőlem a rutin pálya kb 30 km re van mármint ahol lakok, 2 kis városon megyünk keresztül,szal én vezettem.Hiába mondtam hogy nem tudok vezetni, de persze segített.Csak kicsit idegbeteg az oktatóm.A táramnak meg az apjával gondolom jóba van és annak az embernek a fia ha elront valamit azzal nem üvölt.Kicsit fura.Mindegy, tehát mit tegyek hogy elmúljon ez a feszültség rólam?Mit csináljak?Vagy ez ellen semmit nem lehet tenni?Olyat hiába írtok hogy nyugodj meg, ez nem segít...mire oda kerül a sor megint izgulok a franc menne a hülye idegzetemre.....azt mondta az oktatóm hogy olyan vagyok mint egy lány,annyira feszült vagyok meg stresszelek...és kérdezte tőlem a forgalmi vezetésen mi lesz velem?......Ha van pszichiáter köztetek annak is örülnék, biztos van módja hogy ne legyek feszült...vagy befolyásolhatja az oktató lebaszása is?De nem tehetek róla hogy nem vezettem még.De minden feladatot megcsinálom fainul csak nagyon feszült vagyok szal túlságosan.Mi a fenét csináljak már?....mindenre gondoltam már de a nyugtatóhoz végképp nem nyúlnék....majd talán vizsgán egy negyed szemet...csak hogy megőrizzem a hidegvérem.Előre köszönöm a válaszokat!2011. jan. 12. 17:04
1/2 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy nem lesz végig olvasva -.-
2011. jan. 12. 21:22
2/2 anonim válasza:
Én végigolvastam. Szerintem pszichológus, és egy jó beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!