Csak én látom magam rondábbnak fényképeken, mint a tükörben?
Figyelt kérdés
Szinte alig van olyan kép, ami sikerülne, amin szép vagyok.Iszonyat csúnya vagyok a fényképeken, de ha belenézek a tükörbe, akkor nem annyira.2011. jan. 12. 06:20
1/7 anonim válasza:
Húzz zacskót a fejedre, vagy ne engedd, hogy fotózzanak! :P
2/7 A kérdező kommentje:
:D Amúgy nem szoktam engedni..
2011. jan. 12. 07:13
3/7 anonim válasza:
Akkor jó. Fogj egy fényképezőt és készíts sok fotót, több szögből, több arckifejezéssel, nézegesd át és azt jegyezd meg, ami a legjobban tetszik és legközelebb is vágj olyan fejet, mikor fényképeznek.
4/7 anonim válasza:
Na, ez érdekes, mert én is koratizenéves korom óta ezzel küzdök. Nem vagyok valami túlzottan jóképű fickó, de extra ronda sem. De amíg a tükör előtt el tudom fogadni magam, addig a fotóimtól (h)ideglelést kapok. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne. Nem tudom, hogy az ilyen értelmes "húzz a fejedre egy zacskót" megoldásokon kívül esetleg adódna-e jobb, de nyomasztó egy érzés, ez biztos. Talán a tükör előtt megfigyelt pózokat kéne "betanulni" a fotózáshoz.
5/7 anonim válasza:
Én csak igazolványképen. Amúgy rólam kevés fotó van, mert mindig én vagyok az, aki fotóz.
Tükörben viszonylag szépnek tartom magam, nem olyan hercegnősen, inkább az erdő szabad leányaként.
6/7 haggyámán válasza:
Csatlakozom, tükörben teljesen normálisan nézek ki, de van néhány extrán durva kép rólam, amit remélem soha többé nem látok meg. :)
7/7 anonim válasza:
Tényleg nagy a különbség a fotók és a tükörkép közt.
Szinte minden képen pocsékul nézek ki, tükörben meg egész jól.
Nekem is kéne néha magamat fényképezni h legalább néhány épkézláb képem legyen. 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!