Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hány éves vagy, melyik országb...

Hány éves vagy, melyik országban élsz és mit csinálsz ott?

Figyelt kérdés

Azért teszem fel ezt a kérdést, mert sokszor az az érzésem többen látogatjuk ezt az oldalt külföldről, mint az otthoniak.

24 évesen 3 éve élek Németországban és a fősulit most kezdtem el. Otthon most végzek a jogon...

2009. jan. 31. 00:05
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim válasza:
38%

Én Magyarországon élek, tanulok. Szégyenlem magam helyettetek, akik el akarnak húzni gyönyörű kis Hazánkból, és nem tudják miért vannak itt. Ezek nem is Magyarok.

Lehet lepontozni

S.

2009. febr. 1. 22:24
 42/54 anonim válasza:
93%
Azok akik elhagytak az orszagot/en is/,nem azt jelenti,hogy megszuntunk magyarnak lenni,hogy elfelejtettuk a multunkat!Meg mindig magyar sziv dobog bennunk,meg mindig konny szokik a szemunkbe,ha halljuk a Himnuszt,DE a mi es gyerekeink jovojere is gondolnunk kell...!nem mindenki szuletett "burokba"!Csak az tudja mit 'veszitett',aki elhagyta a hazajat...,es sokan a lelkunket adtuk el,cserebe a gyerekeink jobb jovojeert!!!Szerintem nem sok ember megy kulfoldre csupan szorakozasbol,idegenbe,nyelvismeret nelkul,baratok nelkul,minden nelkul...!De sokszor nincs mas lehetoseg,es van akinek sikerul uj eletet kezdeni,es van akinek sajnos nem.
2009. febr. 2. 01:09
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!Meg az elsok kozott adtam valasz a kerdesre.

Legnagyobb vagyam otthon elni Magyarorszagon,szeretnem latni a csaladomat es a barataimat,de nem tehetem,mert otthon sajnos nem tudnek megelni es nem tudnam az eletemet elkezdeni.

Nem hiszem ,hogy azert megkene barkit is szolni, mert ugy dontott, hogy kulfoldon biztonsagban akar elni a csaladjaval!

( itt nem feltetlen az anyagi biztonsagra gondoltam...)

Az elottem valaszoloval teljesen egyet ertek! en is igy erzek.

20 eves lanyzo Ausztraliabol

2009. febr. 2. 06:52
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
en erdelyi vagyok 24 eves fiu s jelenleg semmit (netezzek )
2009. febr. 5. 09:45
 45/54 anonim válasza:
100%
Hali. Én 15 vagyok, lány, Ausztriából.Lassan egy éve élek itt, és elsős gimnazista vagyok.
2009. febr. 5. 13:43
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
Erdély, és büszke vagyok rá!
2009. febr. 6. 18:54
 47/54 Nikcsi ***** válasza:
100%
Hehe, felpontoztam mindenkit! :) Az egyik valaszolo
2009. febr. 7. 23:20
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, meg szep toled!!!:)))) Kulonben en is, mit szolsz???
2009. febr. 7. 23:23
 49/54 Nikcsi ***** válasza:
100%

Annak a kedves valaszolonak, aki fikaz azert mert nem Magyarorszagon elek uzenem, hogy ha neki is lesz csaladja, es nulla segitseg nelkul kellene boldogulnia az eletben, valoszinuleg o is el fog rajta gondolkodni. En attol meg szeretem es vagyom a hazamra, hogy nem ott elek es szerintem ezzel sokan igy vagyunk. Nem attol magyar valaki hogy Magyarorszagon el, hanem attol amit a sziveben hord.

Szep napot!

2009. febr. 7. 23:23
 50/54 Nikcsi ***** válasza:
100%
Hehe, teged is! :)
2009. febr. 7. 23:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!