Hány éves vagy, melyik országban élsz és mit csinálsz ott?
Azért teszem fel ezt a kérdést, mert sokszor az az érzésem többen látogatjuk ezt az oldalt külföldről, mint az otthoniak.
24 évesen 3 éve élek Németországban és a fősulit most kezdtem el. Otthon most végzek a jogon...
hát...a többség az okosabb..én a kevésbé okosak közé tartozom:magyarországon élek,29 éves vagyok,és nincs munkám.
párom kamionozik,így bejárom vele az uniót.már jó ideje válogatok,hogy hová költözzünk.irígylem azokat akik már elmentek innen.
29 éves v.ok. Van két fiam. Mo.on élünk. De minek??
MOst szeretnék egyetemen mesterszakot szerezni. Nyelvtanárként dolgoztam, eddig.
Hát sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :o) Nagyjából beigazolódott a gyanúm, hogy többen vagyunk külföldről, vagy legalábbis többen külföldpártiak.
Volt egy kérdés hozzám: Egyéni tanrenddel végzem a jogot otthon, valamint ösztöndíjjal. Kvázi évi 2szer hazamegyek vizsgázni. 2. óta csinálom így. (én még nem ez az új macerás rendszeres vagyok, így még van átlagom és átlagom után szép pénz :o) )
Annak a tuskóhopkinsznak, aki lepontozta a válaszokat: Kedves őstulok! ez itt az én kérdésem és aligha hiszem, hogy erre haszontalan válasz adható. Kérlek a továbbiakban messziről kerüld ezt a kérdést.
Ha meg nacionalista vagy, ne haragudj, hogy beletapostam a kicsiny lelkedbe a kérdésemmel, de láthatod Te is a szomorú valóságot: Magyarország ma nem a magyaroknak kedvez :o( Sajnos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!