Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hány éves vagy, melyik országb...

Hány éves vagy, melyik országban élsz és mit csinálsz ott?

Figyelt kérdés

Azért teszem fel ezt a kérdést, mert sokszor az az érzésem többen látogatjuk ezt az oldalt külföldről, mint az otthoniak.

24 évesen 3 éve élek Németországban és a fősulit most kezdtem el. Otthon most végzek a jogon...

2009. jan. 31. 00:05
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
23 eves låny vagyok, Finnorszågban elek, es dolgozom.
2009. jan. 31. 17:56
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Én Magyarországon élek, 17 vagyok és ez egy nagyon jó kérdés, hogy mit csinálok én itt.
2009. jan. 31. 18:12
 33/54 anonim ***** válasza:
100%
23 éves vagyok, Magyarországon élek a férjemmel és az 5 éves lányunkkal. Jelenleg 23 hetes kismama vagyok, úgyhogy itthon pihenek, de előtte recepciós voltam.
2009. jan. 31. 20:03
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

hát...a többség az okosabb..én a kevésbé okosak közé tartozom:magyarországon élek,29 éves vagyok,és nincs munkám.

párom kamionozik,így bejárom vele az uniót.már jó ideje válogatok,hogy hová költözzünk.irígylem azokat akik már elmentek innen.

2009. jan. 31. 23:24
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
15 éves vagyok,Magyarországon élek,és tanuló vagyok. Egyenlőre még nem tudom mi akarok lenni.
2009. febr. 1. 04:22
 36/54 anonim válasza:
100%

29 éves v.ok. Van két fiam. Mo.on élünk. De minek??

MOst szeretnék egyetemen mesterszakot szerezni. Nyelvtanárként dolgoztam, eddig.

2009. febr. 1. 07:56
 37/54 A kérdező kommentje:

Hát sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat :o) Nagyjából beigazolódott a gyanúm, hogy többen vagyunk külföldről, vagy legalábbis többen külföldpártiak.

Volt egy kérdés hozzám: Egyéni tanrenddel végzem a jogot otthon, valamint ösztöndíjjal. Kvázi évi 2szer hazamegyek vizsgázni. 2. óta csinálom így. (én még nem ez az új macerás rendszeres vagyok, így még van átlagom és átlagom után szép pénz :o) )

2009. febr. 1. 12:12
 38/54 A kérdező kommentje:

Annak a tuskóhopkinsznak, aki lepontozta a válaszokat: Kedves őstulok! ez itt az én kérdésem és aligha hiszem, hogy erre haszontalan válasz adható. Kérlek a továbbiakban messziről kerüld ezt a kérdést.

Ha meg nacionalista vagy, ne haragudj, hogy beletapostam a kicsiny lelkedbe a kérdésemmel, de láthatod Te is a szomorú valóságot: Magyarország ma nem a magyaroknak kedvez :o( Sajnos!!!

2009. febr. 1. 12:15
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Erdekes, hogy senki sem tudja miért is él Magyarországon, ahogy én sem tudom, hogy minek is élek Szlovákián, én is el akarok menni Mexikóba vagy USA-ba... Nagyon jó ország ez, ahonnan mindenki menekul XD
2009. febr. 1. 17:09
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Szlovákiában élek, 26 éves vagyok, most otthon a kicsi fiammal:) a munkában azt csináltam, amit mindig is szerettem volna(gyogyszerész vagyok).
2009. febr. 1. 21:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!