persze nem kellet tovább irnom a dogát és lett egy hosszú szünetem meg egy egyes alát
2011. jan. 10. 19:33
2/11 szamóca. válasza:
persze.
egyest...
bár nem volt jellemző rám a puskázás..általában megírtam aztán nem használtam :DD de egyzser - pedig akkor végképp elő se vettem - észrevette a tanár a csizmámban. nem tudom hoyg cisnálta... olyan szidást kaptam..pedig tudtam midnent fejből. ez életem egyuk legsz*rabb élménye volt, mert még picivoltam és jelentéktelen, ésésés nagyonsz*rulesett:D
2011. jan. 10. 19:34
3/11 anonim válasza:
Ja 2x kb. Profin csináltam mindig. A biosz tanárnál mindig puskáztam :P Aztán legutolsó dogánál év vége fele lebuktam :( :D ő meg megkérdezte h te mindíg puskáztál? mondom: igen xD arra a dogára 1est adott de vígan megvoltam 4es ígyis :D Meg kémián buktam le a biosz tanár annya tanította xD ott is vtam 3as...profi vagyok apám.
2011. jan. 10. 20:25
4/11 anonim válasza:
huhh nem is egyszer nagyonlátszott rajtam h feszült voltam. áshát ja karó lett a vége... devolt h már 5-ös repuskáztam
2011. jan. 10. 20:27
5/11 haggyámán válasza:
Nem, mert még sohase puskáztam. :)
2011. jan. 10. 20:28
6/11 anonim válasza:
nem.
2011. jan. 10. 20:37
7/11 anonim válasza:
De még mennyiszer! Nálam bénább puskázó szerintem nem is létezhet. Bár kevésszer puskáztam, szinte mindig lebuktam, de megúsztam bünti nélkül.
2011. jan. 11. 00:10
8/11 A kérdező kommentje:
Hehe:D
Én egyszer bukatm le majdnem.De szerintem észrevette a tanár csak nem szól vagy nemtudomxD.
A puskát betettem a papír alá de így összegyűrödött v nemtom és így látszott hogy ott kiáll egy papír:D
és pont enegem bámult:D
2011. jan. 11. 15:37
9/11 anonim válasza:
arra annyira emlékszem,hogy egyszer 2 éve csináltam egy nyelvtan puskát vmiből. betettem a könyvem alá,erre b*asszus elveszi a könyvet(hogy keressen nekünk házit) ,ott virít az asztalon a puska,és nem veszi észre..mármint tudom,hogy nézte a padot,de lehet nem esett le neki.nem hiszem,hogy nem szólt volna,mert alapbol nem bir,és szigorú. meg idén 1x megvádolt,pedig nem is puskáztam...
emugy sokszor puskázok,és még nem buktam le.csak 1x amikor előredolgoztam (egyetlen egy betüt irtam),és beköptek.1 jeggyel levont.
2011. febr. 4. 11:43
10/11 anonim válasza:
Egyszer. De akkoris nagyon viccesen sült el. Oda jött, megjelölte a dolgozatom, de nem vette el. Következő órára hozta a dolgozatokat és mondta, hogy van 1 rossz híre. Elhagyta a másik lapomat, de meg adja a plusz jegyet rá..:DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!