Mi a teendo abban az esetben ha valakinek megszuntetik az utogondozoi ellatasat es az illeto nem tudja biztositani az ellatasat sem a szallasat?
Figyelt kérdés
a kerdesem az hogy egy intezetben nevelkedo felnott (19)megszuntetik a ellatasat amiert megszegett par szabalyt.munkat keres ,de sikertelen mert hogy valsag is van esmost kezdodott csak az ev is.nemtduom mit tegyek ,megse mehet az utcara nincs hol laknia nincs munkaja ,es az intezetben sem lakhat mar. kerlek segitsetek mit tegyunk kihez forduljon ilyenkor .szulei nincsenek nem is voltak igazabol nem szamithat senkire sem .kerlek irjatok mert ez felhabortio !szerintem ezt nem igy kellene intezni.2011. jan. 10. 12:58
1/6 anonim válasza:
Nem tudom mi a felháborító azon, hogy ha valaki szabályt, sőt, szabályokat szeg, annak következményei vannak.
2/6 A kérdező kommentje:
igen ez igaz ,de megse tehetik az utcara.ez azert tulzas
2011. jan. 10. 13:10
3/6 anonim válasza:
Miért túlzás? Nem tudom mi volt a szabályszegés, de nyilván valami súlyos, ha ez a büntetés. Vannak egy páran sajnos a világon, akik kénytelenek magukról gondoskodni szülői segítség nélkül.
4/6 A kérdező kommentje:
ez azert igazsagtalan.mit lehet ebben az esetben tenni?
2011. jan. 10. 13:26
5/6 anonim válasza:
Semmit. Gondolom a szabályzatban benne van, hogy minek mi a következménye.
6/6 anonim válasza:
menjen be a helyi önkrományzathoz, és kérjen szociális lakást és támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!