Hogy lesz itt 23%-ban hasznos válasza valakinek?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy számítanak átlagot, amikor valakinek a válaszát értékelik, mennyiben volt hasznos.
1. van az egyáltalán nem hasznos, az akkor 0%
2. van a félig-meddig hasznos, az gondolom akkor 50%
3. és van a hasznos, ami 100%
2011. jan. 9. 22:43
1/3 anonim válasza:
hát valaki százra értékeli egy meg 50re a harmadik megint százra a negyedik 0ra stb stb... szóval tuti h kijön vhogy
2/3 anonim válasza:
Nem csak a kérdező értékelése számít szerintem, hanem az olvasóké is. És akkor már kijöhet, ha pl 100 emberből 23-azt nyomta, hogy hasznos volt, és 77 meg azt hogy nem volt hasznos. És így az összes szavazatból van kiszámítva a hasznossága a hozzászólásnak. De mondjuk a semlegesre nem tudom mi lehet kitalálva...lehet az a szavazat semmit se ér a statisztikában..lehetséges, hogy egy semleges az semlegesít egy pozitívot és egy negatívot azért, hogy így próbálja egyensúlyba hozni a dolgokat...őő..a fejemben értem, hogy mit akartam mondani de leírni nem nagyon sikerült...remélem érted mire gondoltam :D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. jan. 10. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!