Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik sztárról szóljon az új...

Melyik sztárról szóljon az új honlapom?

Figyelt kérdés
A honlapom jelenleg Hilary Duff-ról szól.Kicsit elfeledtett lett már,és nem igen szereti mindenki.:)Kérném véleményeteket!Előre is köszönöm válaszaitokat!!
2011. jan. 9. 15:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ja és még a 15:47- esnek:Nem sértésnek mondtam.:)
2011. jan. 9. 15:54
 12/14 anonim ***** válasza:

ja én meg direkt írtam pont őket mert tudtam hogy őket úgyse ismeri senki :D

death metal énekesek, ezzel csak annyit akartam mondani hogy akik tényleg tehetségesek, azok 20 évig nagyon könnyen fennmaradnak (tankcsapdáról biztos hallottál), akik meg nem azok eltűnnek a süllyesztőben. és ez engem nagyon irritál. hol volt egy éve katy perry? sehol. hol lesz egy év múlva? sehol. na ez az ami zavar.

2011. jan. 9. 15:57
 13/14 szamóca. ***** válasza:

:D én ismerem pket de szerintem nem jó ötlet.

mégpedig azért, mert egy nagyon szűk réteg érdeklődik csak utánuk, és az a szűk réteg pedig általában nem olvasgat egy tinilány által készített blogot. Rádásul ha eddig duffról írt, és most perryn gondolkodik, nem hizsem hogy át tudná adni a deathmetal feelinget az embereknek:D

kérdező: arról a személyről írj aki téged érdekel. hiába kezdessz el blogolni nikki sixxről, ha életedben először hallassz róla és nem is érdekel. olyat válassz, am ia szivedhez közel áll.

2011. jan. 9. 16:09
 14/14 anonim ***** válasza:
szamóca, most megleptél :D
2011. jan. 9. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!