Melyik sztárról szóljon az új honlapom?
ja én meg direkt írtam pont őket mert tudtam hogy őket úgyse ismeri senki :D
death metal énekesek, ezzel csak annyit akartam mondani hogy akik tényleg tehetségesek, azok 20 évig nagyon könnyen fennmaradnak (tankcsapdáról biztos hallottál), akik meg nem azok eltűnnek a süllyesztőben. és ez engem nagyon irritál. hol volt egy éve katy perry? sehol. hol lesz egy év múlva? sehol. na ez az ami zavar.
:D én ismerem pket de szerintem nem jó ötlet.
mégpedig azért, mert egy nagyon szűk réteg érdeklődik csak utánuk, és az a szűk réteg pedig általában nem olvasgat egy tinilány által készített blogot. Rádásul ha eddig duffról írt, és most perryn gondolkodik, nem hizsem hogy át tudná adni a deathmetal feelinget az embereknek:D
kérdező: arról a személyről írj aki téged érdekel. hiába kezdessz el blogolni nikki sixxről, ha életedben először hallassz róla és nem is érdekel. olyat válassz, am ia szivedhez közel áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!