Melyik sztárról szóljon az új honlapom?
Figyelt kérdés
A honlapom jelenleg Hilary Duff-ról szól.Kicsit elfeledtett lett már,és nem igen szereti mindenki.:)Kérném véleményeteket!Előre is köszönöm válaszaitokat!!2011. jan. 9. 15:24
4/14 anonim válasza:
Igaz, hogy nem világhírű, de szerintem sokan - köztük én is - olvasnának magyar színészekről is, mint pl.: Fenyő Ivánról.
6/14 anonim válasza:
Rólam. Ez egyértelmű.
Amúgy KidCrusher-ről: [link]
9/14 anonim válasza:
Chris Barnes
Mikael Akerfeldt
na ŐK a sztárok, nem a bulvármédia és apuci által felnyomott senkik akiket másfél év múlva fel se ismersz az utcán
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ,de a 15:47-es nek:ki aza [krisz] Barnes???És a másik???Szerintem aki eddig válaszolt,közülük senki nem tudja ki az a Chris Barnes vagy ki,meg a másik!?
2011. jan. 9. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!