Mit tennél, ha ilyen babád születne?
Figyelt kérdés
Én elsírtam magam a videón,csak erős idegzetűen nézzék meg!:(Szomorú.A baby egy nagyon ritka szindrómában szenved, a neve harlequin szindróma.2011. jan. 9. 14:44
5/10 anonim válasza:
sajnálnám, de nem sírnék,nem esnék depibe, tovább kell lépnem és mivel az anyja vagyok fel kell nevelnem, gondoskodnom kell róla, egy szép életet kell a maga módján neki teremtenem. talán még jobban is szeretném őt, mint egy egészséges babát
6/10 anonim válasza:
Hogy mit tennék? Természetesen nem csinálnék belőle reklámfilmet, elfogadnám olyannak, amilyen, és élnénk az életünket együtt.
Tudom, ezt most írom, de tiszta szívemből szeretném!
Két gyermekes anyuka
7/10 A kérdező kommentje:
:))
Én is elgondolkodtam és ugyanazt gondolom,hogy jobban szeretném,mint talán egy egészségeset.Ő olyan különleges,nincs ilyen különleges senki más:)Egy igazi kincs.
2011. jan. 9. 15:02
8/10 anonim válasza:
Egy-két hét alatt meghal a harlequin szindrómás baba. (szerencsére) Nem kell sokáig gondoskodnod róla. Ráadásul M.o-on szerintem el sem hozhatod a kórházból.
10/10 A kérdező kommentje:
Ez a baba azt hiszem még mai napig él:)Van amelyik kissé elnövi,bár sosem fog úgy kinézni,mint egy normális ember,de az életre képes lesz.Viszont én inkább meghalnék,minthogy így kelljen élnem:(
2011. jan. 9. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!