Miért nem alszotok? Holnap mikor keltek?
Hehe :D Na jó az egyik főszereplő nevét elárulhatom,hisz eléggé átlagos: Jack. És mielőtt jönnének a hozzászólások,hogy miért nem magyar nevet adtam neki: azért mert nem magyarok a szereplők :)
L/15
Én eddig Monopolyztam nővéremmel, öcsémmel, barátnőmmel és a barátjával :) . Barátom most ért haza munkából, vele msnezek, meg szerintem még tanulgatok majd egy kicsit a keddi vizsgámra. Holnap nem kell kelnem, de legkésőbb 9kor úgyis kidob az ágy magából...Nem is baj, nem szeretem átaludni a napot :)
(majdnem:D) 19/l
Na, én mára itthagyom az oldalt, de nem alszom még :D Most kezdek olvasni. Kb. a 300. oldalnál tartok, és szerencsére még van vissza több mint 900 :)
Egyszer olvastam egy könyvet, kb. este tízkor kezdtem el az első oldalon, és azt vettem észre egy idő után, hogy 1. már az utolsó oldalt olvasom, 2. már világos van :DD
Igen,van. :D És eléggé kusza,de mégis érthető. :)
L/15
23:32 Jó éjszakát,jó olvasást! :)
15/L: melyik korban játszódik?
Amúgy most énis ki fogok b*szni a rendszerrel, mert megint átszokom arra hogy éjfélkor alszom el, és hétfőn is csak fél 12-kor fogok csak tudni el aludni.
Amúgy kérdező: Hány éves vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!