Mit láthattunk az égen?
Én ugyanilyet láttam, egyre közelebb jött és a végén pedig kilehetett belőle , hogy egy csészealj volt, vagyis egy ufo.
Előszőr messziről láttam. Amúgy ugyanilyen narancssárgán villogot, hangot sem adott ki. Bár lehet, hogy te nem azt láttad nem tudom. De amit írtál rögtön az ugrott be amit én láttam.
Egyébként végig egyenesen ment, nem állt meg egy helyen sem mondjuk pár mp-ig?
Hol láttad? (hol laksz , ha kérdezhetem )
Sajnos nem készítettem róla sem képet, sem videót, csak álltam néztem és azon gondolkoztam, mik lehetnek ezek, de eszembe sem jutott a kamera.. :/
hát nemtudom ugye sötétben láttam szóval a formája nem tudom milyen lehetett ennek a cuccnak..
Nem villogtak, nem cikáztak, nem álltak meg, semmi. Mondom mint egy repülő, sőt talán még gyorsabban is haladtak az égen, egyenletesen, csak sokkal nagyobb fénnyel. Jaés messzebről pirosnak tűnt, és mikor közelebb jött, narancssárga lett..
hát nem tudom.. :/ én nem hiszek a csészealjas-UFO teóriában.. de ez tényleg érdekel, hogy mi lehetett o.O
Mi pont szilveszter éjelén éfélután nem sokkal láttunk egy ehhez hasonló dolgot...egyenesen ment, olyan volt mint egy hulló csillag csak ez közelebb volt és lassabb de egy repülőnél gyorszabb hát a szinét nem igen tudtuk meg állapitani de olyan volt mint egy tűzgólyó mintha éget volna... mi is csak álltunk és néztünk hogy az meg mi?! anyék azzal magyarázták hogy ballon és csak a tűzet láttuk de szentem ez hülyeség...foggalmam sincs mi lehetett bocs a helyes irásomért most siettem és nem volt időm át nézni
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!