Szandikaaa kérdése:
Letiltották Facebookon a Fiókom! És Nem Tudok Emaitt Belépni! Ez azt Jelenti Meg Szűnt Véglegesen és Nincs Mit Tenni?
Figyelt kérdés
Egyik nap beakartam lépni (Facebookon).. nem engettee, annyit írt csak ki, hogy " Fiókod Le Lett Tiltva!"
Se Új jelszót nem engedett csinálni (bár lehet akkor se léphettem volna be mert a letiltás attól még megmaradt volna)szóval semmit nem engedett.
Nem tudom van e remény a fiókom megmentésére, lehet hogy végleg megszűnt és újat kell csinálnom ????
(Lehet ismerős/ismeretlen felhasználója a facebooknak tiltott le pl helytelen igazolvány kép stb.. tudjátok..
és a facabokk helyesnek találhatta az illető kérését és letiltott.. gondolom
2011. jan. 8. 16:23
1/1 anonim válasza:
nekem is ez a problémám most de látom te még januárba írtad. és szeretném kérdezni neked megoldódott már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!