Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tehetek ha a facebookon...

Mit tehetek ha a facebookon letiltották a videófeltöltésemet?

Figyelt kérdés

1x feltöltöttem egy olyan videót amiben szerintem olyan zene volt ami a facebooknak jogsértő volt. És letiltották a videófeltöltésemet.

Hogy tudnám megoldani, hogy újra videókat töltsek fel?

2011. aug. 6. 09:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Lényegében sehogy. Az oldal döntését azért nem tudod megkerülni, mert ők az általános felhasználási feltételekre fognak hivatkozni. Ez az a dolog szokott lenni, amit senki sem olvas el regisztrációkor, de bepipálja hogy elolvasták, hiszen anélkül nem regisztrálhatsz.

Mivel ez a feltételsor tartalmazza a feltölthető videók kritériumait, és te bejelölted hogy elolvastad, ezért az következik belőle hogy szándékosan szegted meg a szabályt, ami miatt az oldal automatikusan tiltani fog. Emiatt nem tudsz például panaszt sem tenni, mert az lesz egyből a visszaválasz, hogy attól még hogy nem olvasod el, hogy mit lehet és mit nem, még nem azt jelenti hogy csinálhatod.

Ha nem időszakos tiltást kaptál (fenyegetés, hogy legközelebb mi lesz), akkor azzal a profillal te videót már nem töltesz fel. Rakd fel más videómegosztókra, majd illeszd be új bejegyzésként, akkor is látni fogják mások, de már a másik oldal szabálya vonatkozik rá (bár youtube is figyeli és törli a kifogásolható szerzői jogilag védett tartalmakat).

2011. aug. 6. 09:30
 2/2 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszod!

Youtubbal nincs gondom, mert oda napi szinten töltök fel premier zenéket videóval összevágva...

háát erre akkor ráb@sztam :)

Mert nem ideiglenes letiltást kaptam sajna.....

2011. aug. 6. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!