Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kibírnátok ha lenne egy...

Kibírnátok ha lenne egy sziámi ikretek?

Figyelt kérdés

Én tuti nem.Akkor Ha nem tudnék mozogni csak ha szólok az ikremnek.Ha mondjuk neki nem lenne kedved de nekem igen mondjuk játszani vagy valami és ezért nem mehetsz..

Vagy, hogy ott van valaki mindig melletted és mindenki egyként kezelne..Meg akkor tuti nem lenne az, hogy tényleg a saját neveden szólítanak akkor örökre csak az ikrek maradnál..vagy a sziámi ikrek..:S

De rossz lenne

2011. jan. 7. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem én vagy k*rvára ordítanék rá mindig, vagy röhögnénk egymáson, közben meg magunkon. o.O XD
2011. jan. 7. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Viszont suliban a tanár nem tudná azt mondani, hogy - ne beszélgessetek mert szétültetlek titeket! :D

Meg tesin se lehetnétek külön csapatban...a csokit is mindig el kéne felezni...meg mindenen osztoznotok kéne...még a pukiszagon is...elvonulni se lehet külön szobába ha magányra vágynál....:D

de viccen kívül...szerintem nem rossz nekik, hiszen így nőttek fel, amióta élnek úgy vannak, és épp ezért nekik az a normális. :)csak a te mostani nézőszögedből látod a helyzetüket rossznak. szerintem a személyiségük is összeolvad, és nem hiszem azt, hogy azon veszekednének, hogy az egyiküknek van valamihez kedve a másiknak meg nincs.

Ha érdekel egy nagyon megható történet akkor nézd meg a videót amit belinkelek... A férfinak lába sincs és keze sincs, és mégis BOLDOG...mert más szemszögből nézi a világot mint az emberek 99%-a. Nem azt nézi, hogy neki mi nincs, és mi lehetne, meg mi nem lesz sohasem, hanem azt nézi, és azt becsüli ami van neki. És szerintem a sziámi ikrek is "örülnek hogy élnek" és nem keseregnek egy cseppet sem azon, amin úgyse tudnának változtatni. :)

2011. jan. 7. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:

ja most vettem észre, hogy elfelejtettem linkelni! Bocsi! :)

http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0

nagyon tanulságos :)

2011. jan. 8. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!