Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy egy...

Miért van az, hogy egy egy magas például lányok, egyik 55kiló és jobban látszanak rajta jobban látszanak a kilók, mint a másikon, aki például 62kiló?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 08:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez valószínűleg a csontszerkezettől függ.

Felhozok egy példát én 52 kg vagyok, a barátnőm meg 59,mégis mindenki szerint ő a soványabb,én meg a húsisabb.

Sztem neki erősebb nehezebb csontjai vannak viszont kevésbé nőies alakja, s amiatt van, míg nekem könnyűek a csontjaim de elég cicis vagyok. Ez van. Remélem értetted.

2011. jan. 6. 08:56
 2/4 A kérdező kommentje:
igen értem, én is amúgy 52 kiló vagyok de olyan vékony....:S és 168 cm vagyok, tesóm husissabb,de régen amikor ő volt 50kg körül,akkor nem volt ilyen vékony. Pedig ikrek vagyunk,ugyanolyan magasak..
2011. jan. 6. 09:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Egypetéjű vagy kétpetéjű az se mindegy.

Amúgy igen, csontszerkezet sokat számít.

Meg azt se feledd el, hogy az izom súlyosabb mint a zsír.

Én most 55 kg vagyok... és nagyon látszanak rajtam a kilók.Hülye egyetem :D

51 kilosan már úgy egész okés. De nekem 48-49 kilósan tetszettem, persze amikor ezt mondom másnak mindig kiakadnak...

Rajtam az is nagyon meglátszik ha fogyok, pl. 46-47 kilosan már tényleg azt mondták hogy szörnyen nézek ki...

Amúgy 161 centi vagyok vagy mennyi :D lehet le kéne már megint mérni magam...

2011. jan. 6. 10:03
 4/4 A kérdező kommentje:
kétpetéjűek vagyunk.Hát nekem és neki sincs izomzata soha nem sportoltunk,szóval az zsír ami rajta van.
2011. jan. 6. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!