Nézitek a Való Világot?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a műsorról?:D
Kedvencetek?:D
2011. jan. 5. 19:35
1/13 anonim válasza:
Nem nézem. A békéscsabai lányt (Évát) ismerem, néhány utcával a mi utcánk mellett lakik/lakott.
2/13 anonim válasza:
nem nézem,és nem is fogom
régebben sem néztem a vv,anno a big bratyót néztem, az elsőt,meg a másodikat ,de akkor fiatal voltam
:D
3/13 anonim válasza:
Én nézem és Alekosz a kedvencem :D Zseniális forma.
4/13 anonim válasza:
Azért tartom magam annyira értelmesnek, hogy ilyeneket nem nézek!
5/13 anonim válasza:
Még szép hogy nézem :D Mindjárt kiszavazáááááásss!!! Menjetek nézni :D
6/13 anonim válasza:
Igen, és nekem Szandika a kedvencem, mert őszinte.
7/13 anonim válasza:
Annál kultúráltabb vagyok, hogy ilyeneket nézzek. Ahelyett inkább társasozunk egyet...
9/13 anonim válasza:
Nézem, mert szórakoztató. Alekosz a kedvencem!
10/13 anonim válasza:
'Annál kultúráltabb vagyok, hogy ilyeneket nézzek. Ahelyett inkább társasozunk egyet...'
És az milyen kulturáltságra enged következtetni, hogy a társasozás helyett bejössz egy általad nem nézett, értelmetlennek tartott műsor fórumjára, hogy ezt leírd????
Nem társasoznod kellene helyette??
Szeretem az ilyen ' kulturált' embereket.
Hogy Alek szavaival éljek, tipikusan kulturbarbár.
Szerintem, Alek is fogja megnyerni, habár nem szurkolok neki kifejezetten - mint, ahogyan másnak sem -, de ő az a karakter, akit bárkivel szemben visszaszavaznak a nézők majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!