Gerincferdülés és stria?!
Figyelt kérdés
Két problémám van. Egyik: Gerincferdülésem van már kb. 3éve. Azt hallottam,hogy ha valakinek gerincferdülése van akkor továbbtanulás szempontjából hátrányos,mivel sok valakit nem vesznek fel bizonyos iskolákba gerincferdüléssel(gondolok itt pl. a rendőrökre, és fodrászokra de biztos van több is).szerintetek?
MÁSIK problémám,meg hogy a combomon nagy striák jelentek meg az elmúlt fél évben,csúnya :( mit lehetne tenni,hogy eltűnjön? légyszi segítsetek.köszi
2011. jan. 5. 14:55
1/8 anonim válasza:
1. gerincferdülést gyógytornával, úszással lehet gyógyítani
2. striát eltüntetni nem lehet sehogy ,együtt kell élj vele
2/8 anonim válasza:
én eltudtam tüntetni a striákat :O mert gondolom a gyors növekedéstől jöttek elő... és a bőröd nem tudott nyúlni vele. egyszerű... nekem volt 1 seb ott és szarrá kapartam. vérzett... újra hegesedett és utána szép bőr lett ott... de ami meg úgy maradt az nem zavar :D a gerincferdülésre meg jó ötlet az úszás ^^ én utálok úszni és ezért a legjobb ha hátizom gyakorlatokat csinálsz (ÉSSZEL!!! mert elkurhatod jobban mint amennyire el van)
3/8 A kérdező kommentje:
Nem növekedés miatt jöttek ki rajtam a striák(mert már kb.2éve nem növök és nem is fogok)az ortopédus megállapította.szerintem a hirtelen fogyás vagy hízás miatt alakult ki:S de olyan ronda,egyszerűen szégyenlem:(
2011. jan. 5. 16:03
4/8 anonim válasza:
arra is jó ez a módszer... nézz utána hogy a bőr hogyan regenerálódik. Pontosan úgy ahogy mondtam^^ az a legjobb :P sztm
5/8 A kérdező kommentje:
hát igen,de nekem nagyon sok csík van a combomon:S kívűl belül (3-3)
2011. jan. 5. 16:10
6/8 anonim válasza:
van még a köröm virág kenőcs (az igazi falusi) nem pedig a gyogyszertári xd az is jo erre. de a kérdés hogy kifogást vagy megoldást keresel?:D mondtam már két megoldást is;)
7/8 A kérdező kommentje:
Hát de nem hiszem hogy az lenne a megoldás hogy mindenhova sebet csinálok és azt leszedem:D most nézegettem utána a striának...azt írják hogy nem lehet eltüntetni, csak plasztikai beavatkozással! még lézerkezeléssel is csak halványítani lehet:S:S:S:@:/
2011. jan. 5. 16:18
8/8 anonim válasza:
akkor én hazudok :D és nekem nem tünt el^^:D akkor tegyél belátásod szerint ;):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!