Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Láttatok már élőben Reptiliánt?

Láttatok már élőben Reptiliánt?

Figyelt kérdés
Ők az elméjükkel meg tudják téveszteni az embert és embernek látszodank, de vannak különleges emberek akik láthatják őket. Azok is láthatják őket akik erős elmével rendelkeznek. köztünk járnak.
2011. jan. 5. 12:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy ha minden úgy történt ahogy TE szeretted volna, akkor miért nem volt elég az a piti pénz? Miért nem úgy szeretted volna, hogy többet keress azon a helyen? Vagy lehet hogy félreértettelek, és nem úgy történik minden ahogy te szeretted volna, csak, MINT MINDEN EMBER, próbáltál a lehetőségeidhez mérten a lehető legjobb helyzetbe kerülni? :S
2011. jan. 5. 14:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, félreértettél. Meg már kicsit eltérünk a kérdéstől, de nem arra gondoltam, hogy varászló vagyok és csettintek egyet és teljesül a kívánságom. Azt, hogy MINDEN EMBER ezt csinálná kötve hiszem, mert én mindenhonnan csak a panaszkodást hallom, de sose tesznek semmit.

Az sem volt igaz, hogy lehetőségeimhez mérten cselekedtem. Kedvenc idézetem: “Nem a körülmények teremtik az embert; az ember teremti a körülményeket.”

De regényt tudnék írni, inkább abbahagyom, nem ez volt a kérdés.

Kedves diator, hidd el 10 év múlva már téged sem fognak érdekelni ezek a gyíkemberek, lesz jobb dolgod is annál... jobb esetben. :)

2011. jan. 5. 15:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Hát a témától már nagyon eltértetek,ezt már a karrierépítéshez kéne írni :DDD
2011. jan. 5. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Láttam hát! Éppen a szemem előtt rabolták el 404-et, felvitték a csészealjukba és meggyalázták!!! :((
2011. máj. 8. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!