Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Láttatok már élőben Reptiliánt?

Láttatok már élőben Reptiliánt?

Figyelt kérdés
Ők az elméjükkel meg tudják téveszteni az embert és embernek látszodank, de vannak különleges emberek akik láthatják őket. Azok is láthatják őket akik erős elmével rendelkeznek. köztünk járnak.
2011. jan. 5. 12:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Annyira erős az elmém, h kíbirom ezt a hülye kérdést is. De még nem láttam egyet se :D
2011. jan. 5. 12:30
 2/14 anonim válasza:
Szerintem a szomszédom az. :D
2011. jan. 5. 12:37
 3/14 anonim ***** válasza:

Diator baratom megint kezded ??? :D

En is az vagyok ! :P

2011. jan. 5. 12:38
 4/14 anonim ***** válasza:
42%

Ezt a zagyvaságot. Utána néztem, miről beszélsz, mert fingom sem volt. Találtam is róla egy "cikket", mert csak valami kölyök írta.

Még, hogy irányítanak minket, meg manipulálnak... vicc! Ezeket csak az olyanok mondják, akik nem tudnak az életben egyről a kettőre jutni, ezzel magyarázzák. Nekem eszembe sem jutni ilyen, nekem minden úgy történik ahogy ÉN szeretném. Érdekes mi? Vagy lehet, hogy én is egy Repti bigyó vagyok, csak nem tudok róla?

u.i. Remélem megint nem sokáig fogsz itt lenni.

2011. jan. 5. 12:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem talalsz cikkeket mert akik irjak azokat is manipulaljak a Reptilianok :P
2011. jan. 5. 12:45
 6/14 anonim ***** válasza:
A szociopatákra gondolsz?
2011. jan. 5. 13:12
 7/14 anonim ***** válasza:

"nekem minden úgy történik ahogy ÉN szeretném."

:D nahát, csak nem egy vonzás törvényés/sátánista vagy? szeretem amikor két idióta egymást oltja

2011. jan. 5. 13:43
 8/14 anonim ***** válasza:
MIk vannak, meg kik vannak!! :O
2011. jan. 5. 13:49
 9/14 A kérdező kommentje:

Hát értem, kár hogy nem látatok ilyen lényeket. Sajnos még én sem, igaz még nem mondtam el, hogy hogyan néznek ki.

Hasonlítanak a gyíkokhoz ,az agytérfogatuk nagyobb sokkal a miénknél. És hát két lábbon járnak de van farkuk is ami elvileg a földig ér le. keresek képet róla.

[link]

remélem jó a link. kb így néz ki egy ha minden igaz és köztünk járnak. Nem hinnétek el ha az egyik legjobb barátotok az. STB.

2011. jan. 5. 14:07
 10/14 anonim ***** válasza:
ma 13:43, kicsit sem vagy sátánista és hasonlók. Azért, mert az ember saját maga veszi kezébe az életét? Nem fogok semmi a kormányra, és nem találok ilyen hülyeségeket ki. Nem panaszkodtam mikor csóró voltam, sem másra, fogtam magam és elmentem dolgozni piti pénzért, nem volt elég tanultam, majd kaptam egy jobb állást jobb pénzzel, de már ezzel sem értem be, majd elindítottam a saját vállalkozásom. Ennyi. De hat nekem ez a sátánizmus... pancser.
2011. jan. 5. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!