Láttatok már élőben Reptiliánt?
Diator baratom megint kezded ??? :D
En is az vagyok ! :P
Ezt a zagyvaságot. Utána néztem, miről beszélsz, mert fingom sem volt. Találtam is róla egy "cikket", mert csak valami kölyök írta.
Még, hogy irányítanak minket, meg manipulálnak... vicc! Ezeket csak az olyanok mondják, akik nem tudnak az életben egyről a kettőre jutni, ezzel magyarázzák. Nekem eszembe sem jutni ilyen, nekem minden úgy történik ahogy ÉN szeretném. Érdekes mi? Vagy lehet, hogy én is egy Repti bigyó vagyok, csak nem tudok róla?
u.i. Remélem megint nem sokáig fogsz itt lenni.
"nekem minden úgy történik ahogy ÉN szeretném."
:D nahát, csak nem egy vonzás törvényés/sátánista vagy? szeretem amikor két idióta egymást oltja
Hát értem, kár hogy nem látatok ilyen lényeket. Sajnos még én sem, igaz még nem mondtam el, hogy hogyan néznek ki.
Hasonlítanak a gyíkokhoz ,az agytérfogatuk nagyobb sokkal a miénknél. És hát két lábbon járnak de van farkuk is ami elvileg a földig ér le. keresek képet róla.
remélem jó a link. kb így néz ki egy ha minden igaz és köztünk járnak. Nem hinnétek el ha az egyik legjobb barátotok az. STB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!