A fiatalok manapság sokat vagy keveset olvasnak? A suliban az osztályotokban sokan vannak, akik sokat szoktak olvasni?
Én sokat olvasok, évente kb 60-70 könyvet.
Az osztályomba normális emberekek járnak, a nagy részük szeret olvasni.
01-04 19:41
Nem szoktam hazudozni, nem muszáj mindig magunkból kiindulni....
Ha egyszer 700 akkor 700!
Szerintem ez egy teljesen normális Révais, F-es színvonal! Nálunk mindenki kb. ennyit olvas.....:P
Nálunk nincsenek sokan,akik normális könyvnek minősülő könyveket olvasnak,gondolok itt azokra az osztálytársaimra,akik fojton az undorító vámpíros könyveket olvassák,meg az "SzJG"-t (ide idegesítö nyávogó lányhangot képzelni),amitől szabályosan elfog a hányinger több ok miatt is:1.Azt hiszik nagyon"menők"lesznek az ilyen könyvek olvasásától,2.Rossz nézni ahogy tettetik a "jujj de belemerültem ebbe a könyvbe!" effektust,3. Azt is rossz nézni (sőt,inkább szánalmas) ahogy eszméletlen átéléssel tudják mesélni,hogy ki-kinek a vérét szívta ki,vagy éppen ki-kivel jött össze,mindezt egy tanárnak(!)
4.És a legszánalmasabb hogy azt képzelik"Jujj,de menő vagyok a hülye kis vámpíros-nyáladzós könyvemmel"és ha csak odaülsz a helyére,vagy egészeszen véletlenül ránézel a könyvére ami a padon van,gyilkos tekintettel néz rád (jobbik eset),vagy leordítja a fejed arról hadoválva: Hogy mertél ránézni az és édes-drága Szent Johana Gimi 3. kötetemre?!?!
Én szeretek olvasni,de a vámpíros-nyáladzós tinis műfajt,amivel tele van a suli kimondottan gyűlölöm,és kimondottan zavar,hogy nem tudnak egy normális könyvet a kezükbe venni úgy,hogy ne nyávognák el közbe: "Ez akkora baromság,vidd már a szemem elől!"(Könyvnek példa Monte-Cristo grófja)
Ha legalább kultúráltan,csendben,feltűnés nélkül tudnák olvasni a "könyveiket",akkor nem lenne problémám,de ez a felhajtás kikészít...
Kimondottan szeretek olvasni,és a fantasy műfajért egészen odavagyok(persze nem vámpíros-szerelmes),de én legalább nyugalomban és békességeben,minden áradozás nélkül el tudok olvasni több száz oldalt egy nap alatt...
Elnézést azoknak akik az említett könyvekkel szimpatizálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!