Hogyan lehetne növelni a fingásom hangerejét? Fontos!
Figyelt kérdés
Random időközönként tudok hangosan berottyantani, de nem sikerül mindig. Szeretnék férfiasabban, erőteljesebben szellenteni. Pszichésen pozitív érzéssel tölt el amikor egy hangosat eresztek és szerintem a lányokat is mélyebben felizgatja. Fizikálisan már meglenne hozzá a kondícióm, de szerintem ez még kevés. Tudnátok adni pár tanácsot (mit egyek, mennyit, mikor..)? 18/F2011. jan. 3. 21:50
11/18 anonim válasza:
Aha. Fogalmam sincs. Egyél babot.
NA EZÉRT NYÍRNÁM KI A PASIKAT. Hogy lehet valaki ilyen b.nkó? Most mondd meg.. És mind ilyen!
12/18 anonim válasza:
Érdekes...Nem tudom milyenfajta lányokat izgat fel...szerintem hagyd a francba és viselkedj 18 éveshez méltóan, ha tényleg annyi vagy egyáltalán...
14/18 anonim válasza:
Mérés után ,megméred,eggy sor fing,egysor nád,megint fing,MEGINNÁd,és igy tovább.
16/18 anonim válasza:
istenem...
annyira szánalmas aki ezen ki tud akadni. Én rég röhögtem ilyen jót. Persze gondolom mert egy "bunkó pasi" vagyok....
17/18 anonim válasza:
hat szerintem a lanyok jobban elkabulnak hogyha egy jo budoset fingasz.szoval hatudsz nyomni egy ojan fingot aminek hangja nincs az borzaszto budos ojan fssz hangja van csak aztan rohanas ki mert nem lehet kibirni a szagot. probald ki aztan csak be ne rezelj a gatyaba es irjal az eredmenyrok oke?
18/18 anonim válasza:
szerintem fingj a hangos bemondóba a pályaudvaron,az a biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!